KONAČNO: "Prljavo kazalište" u Beogradu na Bir festu!

Hrvatski bend nastupiće na Bir festu koji se od 15. do 19. avgusta održava na Ušću, a ovo će biti njihov prvi nastup u Beogradu nakon 26 godina

  • 0

Popularni hrvatski bend "Prljavo kazalište" nastupiće na Bir festu koji se od 15. do 19. avgusta održava na Ušću, a ovo će biti njihov prvi nastup u Beogradu nakon pauze od 26 godina.

Članovi zagrebačkog sastava su poslednji put svirali u Beogradu davne 1986, a o njihovom dolasku u Srbiju se priča već godinama. Da podsetimo, Jasenko Houra, frontmen "Prljavog kazališta", je pre dve godine za hrvatski portal muzika.hr izjavio: "Nije problem u prostoru, nego izazivaš li ti svirkom ili na bilo koji drugi način bilo kakvu reakciju i hoće li to ikog provocirati".

"Moj život se ne sastoji od provokacija nekog, nikad nisam nikog uvredio od naših suseda, ja se idem zajebavati na svoj način i na svoj račun. Ali, nisam siguran da sam tamo dobrodošao gost. Kad "Kazalište" dolazi u Makedoniju, ti znaš da si dobrodošao, to se vidi iz aviona, ne vara te osećaj", zaključio je Houra.

Uz stare hitove, "Prljavo kazalište" će u Beogradu predstaviti i numere sa novog albuma "Možda dogodine" koji je nedavno objavljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA