"Dubioza kolektiv" na festivalu "Belgrade Calling"

Popularni bosanski bend 27. juna svira prvog festivalskog dana kada nastupaju i S.A.R.S, "Public Enemy", Džesi Džej, "Example" i "Orbital"

  • 0

Sjajni bosanski bend "Dubioza kolektiv" nastupiće na festivalu "Belgrade Calling" koji se od 27. do 30. juna održava na Ušću, a najveća regionalna muzička atrakcija će svirati prvog festivalskog dana kada nastupaju i S.A.R.S, "Public Enemy", Džesi Džej, "Example" i "Orbital".

U svom stilu, članovi grupe "Dubioza kolektiv" su koncert u Beogradu najavili rečima: "Nalazimo se na visinskim pripremama u Holandiji, gde se tim Dubioza kolektiva priprema za prijateljske utakmice koje bi trebalo da se dese 27. juna u Beogradu, na Ušću, sa  izvođačima S.A.R.S, Example, Džesi Džej i Orbital. Utakmica je važna, teška, mi smo stari, netalentovani i manje nas je pa ih moramo taktikom pobediti", poručili su veseli Bosanci.

Da podsetimo, na festivalu "Belgrade Calling" će nastupiti i Ozi Ozborn i prijatelji, "Faith No More", "The Darkness", "Public Image Limited", "The Cult", "The Sisters of Mercy" i mnogi drugi.

Dnevne ulaznice koštaju od 2.990 do 4.500 dinara, dvodnevne karte se prodaju po ceni od 5.990 dinara, dok trodnevni komplet košta 7.990 dinara. Ulaz na festival 30. juna slobodan je besplatan.

(A.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA