Goga uzvraća udarac: Vidimo se na sudu!

Zvezda CNN-a planira proboj na evropsko tržište, i ne mari za negativne komentare povodom njenog pojavljivanja u dokumentarcu ove televizije.

  • 1

Nakon što je CNN objavio dokumentarni film o turbo-folku na Balkanu, u kojem se Goga Sekulić pojavljuje kao glavna protagonistkinja beogradskog noćnog života, domaći mediji oštro su reagovali na pevačicin debi. Većina novina je ovim povodom objavila tekstove u kojima piše da je CNN Gogine pesme nazvao smećem, što je prilično razljutilo pevačicu.

''Meni je bila čast zaista da snimim taj dokumentarac. Ponosna sam na svoj rad, i da mogu da vratim vreme, ne bih promenila ama baš ništa. Ko hoće može da ne sluša moju muziku, ali mora da poštuje moj rad i moje ime,'' kategorična je Goga u izjavi za emisiju ''Exkluziv''.

Zbog novinskih naslova da su Gogine pesme đubre i da ju je CNN ismejao, pevačica će, po svemu sudeći završiti na sudu, kao oštećena strana.

''Danas sam pročitala užasne komentare i naslov u novinama ''CNN: Gogine pesme su smeće''. Reći ću samo, vidimo se na sudu!!! Pregledala sam ceo dokumentarac, i to niko u filmu nije rekao. Čak sam zvala ljude koji perfektno znaju engleski, i oni su mi to potvrdili, jer moj engleski je dovoljan da se snađem,'' rekla je Goga najavljujući tužbu protiv novina koje su ukaljale njeno ime.

''U našim medijima, naši ljudi nas upropaste i nagrde. Pogledala sam dokumentarac, i generalno sam zadovoljna. Da ovo što radim nije dobro, ne bi ni trajalo,'' dodala je pevačica, koja ne mari za negativne komentare, već planira proboj i na evropsko muzičko tržište.

''Bio mi je cilj da se probijem na strano tržište preko Evrovizije, jer pored srpskog imam i švajcarsko državljanstvo . Ako budem imala dalje ambicije ići ću tim putem. Neko o tome planira i mašta, a meni se stvari dešavaju spontano,'' zaključila je Goga za ''Exkluziv''.

(Tekst i foto: Mladen Mitrić/Izvor: TV Prva)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • makiii

    28. januar 2013 | 15:34

    aaaaahahahhahahahhaahh.... proboj na evropsko muzicko trziste.. hahhahahh... bolji vic nisam cula... :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA