Beograđani se stide ove SELJOBERSKE muzike! Karleuša popljuvala "Južni vetar", a onda dobila LEKCIJU koju će dugo pamtiti! (VIDEO)

Karleuša se posvađala sa svim članovima žirija, a ovoga puta niko nije želeo da ustukne, i Aca Lukas i ekipa su žestoko napali Jelenu

  • 24

Nastup Svetlane Žeželj u "Zvezdama Granda", prouzrokovao je prvai haos, a u centru pažnje je bila Jelena Karleuša koja je žestoko popljuvala muziku "Južnog vetra", nakon čega su reagovali ostali članovi žirija koji su Jeleni održali pravo predavanje.

PRETNJE, PSOVKE I VRIŠTANJE: Zbog seksi Nadice iz Valjeva se žestoko posvađali svi u Zvezdama Granda! (VIDEO)

Karleuša nije bila zadovoljna kako je Svetlana otpevala Janinu numeru "Odvedi me srećo" i hit Šemse Suljaković "Svako me proleće na tebe seti", pa joj je poručila:

- Kada već pevaš ove seljoberske pesme, onda ih barem zakivaj kako one trebaju da se pevaju, a ne ovako da mjaučeš. Ili rokaj kao Šemsa, ili ne biraj Šemsine pesme. Ovako, to je bilo mlako, a gluva nisi.

To nije hteo da joj oćuti Aca pa joj je detaljno objasnio zbog čega je "Južni vetar" toliko važan, u raspravu su se uključili i Snežana Đurišić i Saša Popović, i u studiju je sve "gorelo"...

Pogledajte nastup Svetlane Žeželj (premotajte na 1:37:40):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jtzm

    3. januar 2017 | 13:18

    To je Bila I ostace muzika za sva vremena. A ovo sto ona peva je dno DNA.

  • EUFORIJA

    3. januar 2017 | 15:05

    Pesme južnog vetra će se večno pevati! Pesme jelene karleuse ne udju ni u uši,a kamoli da se pamte.

  • Pera

    3. januar 2017 | 13:33

    Vec je dosadna ta jk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA