≫ 

NIJE KAO DRUGE SLAVLJENICE: Ćerka Saše Popovića uskoro postaje PUNOLETNA, nećete verovati ŠTA je tražila od tate!

Mezimica Saše Popovića i Suzane Jovanović u aprilu će napuniti 18 godina, a roditelje je iznenadila neobičnom rođendanskom željom

  • 13

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, Aleksandra Popović, u aprilu će napuniti osamnaest godina, a njen rođendanski poklon za punoletstvo biće i te kako neobičan. Dok su roditelji očekivali da će njihova mezimica tražiti automobil, onda je imala sasvim drugu želju. 

 

Mi smo tu da uradimo šta Popović kaže! Snežana Đurišić o Zvezdama Granda i o tome šta ZAISTA misli o Jeleni Karleuši! (VIDEO)

 

Pripreme za Aleksandrin rođendan u domu Popovića uveliko traju, a naslednica direktora "Grand produkcije" iznenadila je roditelje kada je tražila da joj za rođendan obezbede boravak sa drugaricama na najpopularnijem muzičkom festivalu "Tomorrowland", krajem jula.

 

- Saša je svakako planirao da u aprilu napravi veliko slavlje u jednom prestoničkom hotelu, gde će biti pozvani svi njihovi rođaci i prijatelji, kao i saradnici sa estrade. On je iznenađen, ali mu je drago što njegova naslednica nije tražila luksuzni automobil ili neko skupo letovanje, već karte za jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi. Njeno interesovanje za muziku ga posebno raduje, iako to nije žanr koji on propagira - ispričao je izvor blizak Popovićima za "Alo".

 

Foto: Printskrin/Zvezde Granda

Foto: Printskrin/Zvezde Granda

 

Popovića ovo zadovoljstvo za njegovu ćerku i njene drugarice neće malo koštati, budući da karte za samo jedan vikend koštaju oko 500 evra po osobi, bez svih troškova. Hotelski smeštaj, hrana i put će u ovom periodu zahtevati dubok džep, ali Saša ne žali ni evra kada je njegova mezimica u pitanju.

 

Karte su već rezervisane, a Saša i Suzana su se pobrinuli da Aleksandri obezbede i jedan od najboljih hotela u Belgiji, gde se festival i održava poslednja dva vikenda u julu.

 

Foto: Promo Antenna

Foto: Promo Antenna

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Excalibur

    4. januar 2017 | 07:43

    Devojka je fina i kulturna, a kaži samo gde nema droge, da se selim tamo ?

  • Margit

    4. januar 2017 | 01:13

    Baš mi je drago što je naša mala Novosadjanka skromna a mogla je šta je htela još i široka i traži i za drugarice svaka čast Alekdandra Saška kamo sreće da su i druga deca bogatih roditelja tako skromna i dobra bravo

  • Marko

    4. januar 2017 | 02:19

    A tamo alkohola, deoge i orgijanja u izobilju. Devojka lepo razmislja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA