Šta radiš ako se roditeljima ne dopada tvoj partner? Odvedeš ih u bioskop! (FOTO) (VIDEO)

Otkačena komedija "Zašto baš on?" od sutra u bioskopima širom Srbije

  • 0

Imaš novog dečka i lebdiš na oblaku zaljubljenosti, ali tvoji roditelji ne dele tvoje oduševljenje. Bez obzira na to da li su oni u pravu ili ne, nije lako biti između dve vatre, odnosno dobrih porodičnih odnosa ili izbora srca. Kako to da rešiš naučićete Džejms Franko i  Brajan Krenston u novoj komediji "Zašto baš on?" koja je od sutra u bioskopima širom Srbije.

Za vreme novogodišnjih praznika, zaštitnički nastrojen  otac Ned (Krenston), zajedno sa svojom porodicom dolazi u posetu ćerki studentkinji (Dojč). Međutim, ta poseta se pretvara u pravu noćnu moru, s obzirom da Ned upoznaje Lerda (Franko) - dobroćudnog, bogatog, i najblaže rečeno "neobičnog" dečka svoje ćerke.

Foto: Promo Foto: Promo

Poput svakog brižnog oca, Ned misli da Lerd nije dovoljno dobar za njegovu ćerku, te će pokušati da shvati šta je to što ona vidi u njemu. Nedov napad panike kulminira u trenutku kada saznaje da Lerd ima krajnje ozbiljne planove i planira da je zaprosi.

Foto: Promo Foto: Promo

Komedija o klasičnoj priči strogog oca koji ne odobrava dečka svoje ćerke u domaće bioskope dolazi 5. januara, a karte su već u prodaji.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA