SADA JE I ZVANIČNO: Razvela se Hale Beri, a zbog ovoga je požurila da to uradi PRE 2017. godine! (FOTO)

Hale Beri i Olivije Martinez su u braku bili tri godine i imaju trogodišnjeg sina

  • 6

Slavni holivudski par, Hale Beri i Olivije Martinez, zvanično su u poslednjoj nedelji decembra prošle godine stavili tačku na svoj brak, koji je trajao od 2013. godine.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Po čemu je Hale Beri dobila ime?

Glumica je želela da se razvede od svog supruga, godinu dana starijeg francuskog kolege Olivija Martineza, pre nego li se završi 2016. godina, i to isključivo iz finansijskih razloga, a u saopštenju je navedeno da je brak okončan zbog "nepomirljivih razlika".

Dobitnica oskara, čije bogatstvo se procenjuje na 70 miliona dolara, nije želela da suprugu ostavi sve svoje ugovore koji još nisu potpisani, kao ni dogovore koji nisu ozvaničeni, pa je požurila da okonča razvod pre 2017. godine.

Foto: Profimedia, Mavrixphoto Foto: Profimedia, Mavrixphoto

U Novu godinu je Hale Beri ušla kao razvedena žena, a bivši supružnici su postigli dogovor oko starateljstva nad trogodišnjim sinom Mateom. Međutim, podela imovine još nije završena, pa će se i dalje viđati u prisustvu advokata.

Foto: Profimedia, INSTAR Images Foto: Profimedia, INSTAR Images

(Telegraf.rs/TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    5. januar 2017 | 15:29

    Tu osubu sam cenio vise od ostalih , ali na kraju, nije nista ni ona bolja od ostalih . Sve su zene materijalisti , bilo to nekom smetalo ili ne , zene su isto kao misevi , gde ima zita ima i miseva. Znam takodje da ni ona nije bedna , ali onaj ko je materijalista , njemu nikada nista nije dosta , o ljubavi da e govorimo...nema tu ni "lj"od ljubavi.

  • Anonymous

    8. januar 2017 | 09:24

    Evi prihvatam je u svoje krilo i narucje :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA