"Domovina" najbolja serija prema mišljenju TV kritičara (VIDEO)

Psihološka triler serija dobila je najviše priznanja na dodeli nagrada televizijskih kritičara, dok je serija "Community" proglašena za najbolju komediju.

  • 0

Psihološka triler serija "Domovina"("Homeland") dobila je najviše priznanja na dodeli nagrada televizijskih kritičara (Kritiks čojs), dok je serija "Community" proglašena za najbolju komediju.

Drama "Domovina" proglašena je za najbolju dramsku seriju, a glumica Kler Dejns dobila je nagradu za najbolju glumicu u drami za svoju ulogu bipolarnog CIA agenta koji traga za domaćim teroristima.

Glumci serije "Breaking Bad" Brajan Kranston i Ðankarlo Espozito dobili su nagrade za najbolje muške uloge, dok je crvenokosa Kristina Hendriks iz serije "LJudi sa Menhetna" nagrađena u kategoriji sporedne ženske uloge.

Nedovoljno emitovana ali očigledno miljenik kritike, serija "Community" proglašena je za najbolju komediju, prenosi Rojters dok su glumci serije "Moderna porodica" Džuli Boven i Taj Barel nagrađeni u kategorijama najbolji glumci u sporednim ulogama u komediji.

Za najboljeg komičara izabran je Luis C.K. za seriju "Lui" dok su Zui Dešanel (Nova devojka) i Ejmi Peler (Parkovi i rekreacija) podelile nagradu za najbolju komičarku.

Britanska serija "Šerlok" proglašena je za najbolju mini seriju a njena zvezda Benedikt Kambermač za najboljeg glumca u miniseriji.

Džulijan Mur dobila je nagradu za najbolju filmsku glumicu na TV za svoj portret Sare Pejlin u HBO-voj seriji "Game Change".

Nagrade kritičara dodeljuje Udruženje televizijskih novinara i dodeljuju se na gala večeri u Los Anđelesu mesec dana pre dodele Emi nagrada koje su najviše počasti u televizijskoj industriji.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA