Film La La Land osvojio sedam Zlatnih globusa! (VIDEO)

La La Land je moderna ljubavna priča majstorski napravljena kao oda glamuru i emocijama iz filmskih klasika

  • 0

Na sinoćnjoj dodeli nagrada Zlatni globus, apsolutni pobednik u kategoriji filma bio je mjuzikl "La La Land", koji je ugrabio sedam nagrada u svih sedam kategorija za koje je bio nominovan. Time je taj film oborio rekord koji su još sedamdesetih postavila ostvarenja "Let iznad kukavičjeg gnijezda" (1975) i "Ponoćni ekspres" (1978) sa po šest osvojenih nagrada.

Mjuzikl "La La Land" osvojio je nagrade u svim najvažnijim kategorijama - za najbolju komediju, najbolji scenario, najboljeg reditelja, najbolju muziku i najbolju originalnu pesmu, kao i Ema Stoun i Rajan Gosling za najbolju žensku i mušku ulogu.

La La Land je moderna ljubavna priča majstorski napravljena kao oda glamuru i emocijama iz filmskih klasika. Priča je o susretu mladića i devojke i njihovoj težnji da uspeju u gradu slavnih – jazz pijanista i nadobudna glumica odbacuju svakodnevne običaje i kreću na nesputano plesno i muzičko putovanje upustivši se u ljubavnu aferu koja će im promeniti živote.

Foto: Promo Foto: Promo

Film počinje tamo gde sve inače počinje u L.A.-u: na ulici. Tu Sebastian (Rajan Gosling) susreće Miu (Ema Stoun), u saobraćajnom kolapsu uz iritantno trubljenje koje simbolizuje haos njihovih života. Oboje su fokusirani na jedva ostvarive snove koji su životna snaga tog grada: Sebastian koji pokušava da zainteresuje ljude  za klasični jazz u 21. veku i Mia koja želi rasturiti barem jednu audiciju. Niko od njih nije očekivao da će njihov susret biti sudbonosan i odskočna daska za ono što kao pojedinci nisu mogli da ostvare . Njihove odluke i postupci koje čine u želji za ostvarenjem svojih snova uvode nas u zanosan svet u La La Landu koji nam uz pomoć svetla, boje, zvuka, muzike  i teksta pokazuje put do sreće kojoj svi mi težimo…i bol zbog neostvarenih želja koje nikada nećemo prežaliti.

Film "La La Land"  uskoro stiže u domaće bioskope a mi vam u novom trejleru predstavljamo deo ovog savremenog filmskog remek dela.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA