Willie Scott: Voleo bih da vidim Jima Morrisona na X-Faktoru!

The Doors Alive spremaju posebnu set listu za beogradski koncert, trudeći se da naprave najbolji presek karijere kultnog benda

  • 4

The Doors Alive, najveći svetski Doors Tribute bend, ushićen je predstojećim koncertom u Beogradu koji će se održati 11.februara u Domu Omladine.

- Ne postoji bend koji je nastupao u Beogradu a da nije oduševljen vašom publikom! - iskren je frontmen The Doors Alive, Willie Scott.

Iako nije bio ni rođen kada su Doorsi žarili i palili svetom, Vilija su stalno poredili sa legendarnim Jimom Morrisonom – kako zbog izgleda, tako i zbog načina interpretacije. Stoga ga je sestra ubedila da se prijavi na audiciju za što bolju kopiju čuvenog pevača, na kojoj je zasenio sve učesnike.

- Njegova muzika živi već kroz tri generacije, a ove godine proslavljamo pet decenija od izlaska prvog albuma. Jim je imao fantastičan glas, pisao neverovatne stihove i stopostotno se davao na bini... I da se ne lažemo, bio je frajer u svakom smislu te reči – apsolutno mi je jasno zašto su žene ludele za njim!

Foto: Promo Foto: Promo

The Doors Alive spremaju posebnu set listu za beogradski koncert, trudeći se da naprave najbolji presek karijere kultnog benda.

- Ko god nas je gledao uživo, zna da se u hodu dogovaramo šta ćemo svirati. Trudimo se da ispoštujemo želje fanova, čak kada su i B strane singlova u pitanju. Ipak, istorija je pokazala da, gde god da sviramo, "Light My Fire" mora da bude na repertoaru - naglašava Vili.

Srpska publika će svakako uživati u čuvenim Doors hitovima kao što su "When The Music′s Over", "People Are Strange", "Love Me Two Times", "Break On Through (In The Other Side)", "Riders On The Storm", "The End" i mnoge druge.

- Koliko god mlada, nova publika uvek prepozna kvalitet Doors pesama - tvrdi Skot.

Danas bendovi pišu o Facebooku, a Morrison je pisao o svemu – od seksa i smrti do zmija i guštera. Njegova harizma je bila neverovatno – voleo bih da ga vidim na X Faktoru, mislim da bi oduvao sve pred sobom, uključujući i žiri!

Ulaznice za The Doors Alive mogu se nabaviti na blagajni Doma Omladine i svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    10. januar 2017 | 12:49

    Hoće li neko da mi objasni ove tribjut bendove? Talentovani muzučari za sviranje tudje muzike! A sta je sa autorskom? Za to nisu talentovani , ili sta?)

  • momazver

    10. januar 2017 | 12:18

    Grebeš k0ncert ako ne budu svirali*Roadhouse blues*!

  • Joe

    10. januar 2017 | 20:02

    Nisam nikada preterano obracao paznju na tribute bendove ali ovaj momak tako zvuci i oponasa Morisona da je to neverovatno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA