Sergej Trifunović najveći filmski negativac na svetu (FOTO/VIDEO)

Zbog uloge u “Srpskom filmu”, lik koga tumači Sergej Trifunović je ispred Hanibala Lektora, Psiha i drugih negativaca tvrdi "imdb.com", najuticajniji filmski sajt

  • 17

Najpoznatijij i najuticajniji filmski sajt IMDB izbacio je listu od 88 negativaca iz sveta filma. Na prvom mestu se nalazi, ni manje, ni više, nego Vukmir iz “Srpskog filma”.

Lik koji tumači poznati srpski glumac Sergej Trifunović, našao se ispred “kolega” kao što su Hanibal Lektor, Norman Bejts iz “Psiha” Alfreda Hičkoka i mnogih drugih.

“Srpski film” je možda i najpopularniji noviji horor film na svetu, a cenzurisan je u mnogim evropskim zemljama. Među poklonicima ostvarenja Srđana Spasojevića je i američki roker Merilin Menson.

Kritičari su podeljeni oko “Srpskog filma”, a jedan od njih, Skot Vajnberg, istakao je da je ovo horor ostvarenje tragično, mučno, uvrnuto, ali i inteligentno.

- Divim mu se i grozan mi je istovremeno. Nikada ga više neću gledati. Nikada! – rekao je Vajnberg.

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ratko

    19. jun 2012 | 15:54

    zar mozete biti toliki sabani pa napisati vest o listi jednog korisnika. takvih je na imda na milione

  • Justice

    19. jun 2012 | 18:44

    Ovo je lista korisnika sajta IMDB-a i vi to dobro znate. Mogu ja da napravim listu gde je Pera Detlic glavni negativac ili smeker. Sram vas bilo za ovakva sinovanja i to radite svaki dan.

  • milos

    19. jun 2012 | 17:05

    Taj koji je nazvao ovaj film srpkim,sigurno je dobio pare od stranih ne vladinih organizacija.To je ocigledno jer je film izuzetno anti-srpski.Sergeju mnogo si veliko govno kao i onaj sto ti je dao ulogu i pozvao te da ucestvujes u zlocinu protiv svog naroda.Gadis mi se olosu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA