Ceca najavila koncert u Beogradu tek za 2013.

Pevačica u magazinu “Ceca specijal“, koji izlazi u ponedeljak, najavila da novog nastupa na Ušću neće biti još najmanje godinu dana

  • 0

Svetlana Ceca Ražnatović neće održati veliki koncert u Beogradu ove godine. Regionalna muzička zvezda u intervjuu za magazin „Ceca specijal“ govorila je o karijeri, porodici, o nevoljama koje su je zadesile. 

- Ovo je prvi intervju na velikom broju strana u kome je Ceca odgovorila na mnoga pitanja o kojima su mediji spekulisali poslednjih godina. Ona je za svoje fanove otvorila dušu, tako da će oni nakon čitanja ovih redova saznati ko je zapravo Ceca – rekao je Cecin producent, muzičar Aleksandar Milić Mili.

Specijal će izaći u tiražu od 150 hiljada primeraka, a pored Cece, intervju su dali već pomenuti Mili, kao i pevačicin tekstopisac Marina Tucaković. Pored časopisa, fanovi će dobiti i CD “C-klub”, na kojem se nalaze obrađeni Cecini hitovi u trens fazonu, kao i dve nove numere “Probudi me kad bude gotovo” i “Zagrljaj”.

- To je poklon svim poštovaocima njene muzike jer ove godine nije održala koncert u Beogradu, ali se zato 2013. vidimo na Ušću – rekao je Mili.

Specijal izlazi sledećeg ponedeljka.

(izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA