• 17

Pre 12 godina je bio štreber, smotanko zaljubljen u Mirku u filmu "Mi nismo anđeli", evo kako danas izgleda i čime se bavi Luka! (FOTO) (VIDEO)

Luka Knežević je u filmu "Mi nismo anđeli 2" glumio Marka - do ušiju zaljubljenog u Sofiju, koju je igrala Mirka Vasiljević - a danas je poznata beogradska faca

  • 17

Luka Knežević je u nastavku kultnog filma "Mi nismo anđeli" glumio trapavog Sofijinog (Mirka Vasiljević) druga iz komšiluka, čije srce je posle svega ipak uspeo da osvoji. Bio je štreber, a na kraju filma je izrastao u pravog frajera, baš kao što je i danas u stvarnom životu.

Njeno lice nikada nije prikazano! Zbog ove glumice je Nikola Kojo visio sa prozora u filmu "Mi nismo anđeli 2"! (FOTO)

Luka Knežević je danas poznata beogradska faca. Nije ostao u glumačkim vodama, već se bavi muzikom.

Od filma "Mi nismo anđeli 2" u kom se pojavio prošlo je 12 godina, a ovo je ubedljivo najbolja scena po kojoj je ostao upamćen:

Pre 24 godine je nasmejala Jugoslaviju, evo kako sada izgleda Marina iz filma "Mi nismo anđeli" i kakve noge ima! (VIDEO)

Dobro je poznat na klupskoj beogradskoj sceni, budući da se bavi di-džejingom i nastupa po mnogim popularnim klubovima u prestonici.

Mišljenja su raličita, pa jedni smatraju da se nije mnogo promenio, dok ga drugi i ne bi na prvi pogled prepoznali...

Kako se vama čini Luka danas?

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima