"Ulica Sezam" se vraća na veliko platno! (VIDEO)

Elmo i ostali stanovnici "Ulice Sezam" vraćaju se u živote dece, "20th Century Fox" otkupio je prava i uskoro počinje snimanje filma

  • 0

Prema pisanju  The Hollywood Reporter-a, "20th Century Fox" otkupio je prava da oživi jedan od najpopularnijih dečijih šou programa -  "Ulicu Sezam".

"Ulica Sezam" je emitovana davne 1969. godine na američkoj TV stanici PBC. Šou je postao neverovatno popularan i tokom godina osvojio je ukupno 138 Emi nagrada. Blizu 75 miliona Amerikanaca odraslo je uz ovaj televizijski šou pevajući poznatu numeru "Alphabet Song". Do 2006. godine "Ulica Sezam" je bila najgledaniji televizijski šou na svetu, obuhvatajući preko 20 nezavisnih internacionalnih verzija, koje su se emitovale u preko 120 zemalja sveta.

Deca i njihovi roditelji zasigurno će pohrliti u bioskope da pogledaju film koji se priprema, a u kom će glavnu ulogu imati popularni Elmo. Očekije se i učešće velikih holivudskih zvezda u filmu.

(A.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA