LA LA LAND POTUKAO REKORDE: Nominovan za Oskara u četrnaest kategorija!

La La Land film koji je oborio rekord kao dobitnik sedam nagrada Zlatni globus na ovogodišnjoj dodeli predvodi i u broju nominacija za Oskara

  • 1

Sinoć su na svečanosti u Los Anđelesu objavljene nominacije za ovogodišnju nagradu Američke filmske akademije, čuveni Oskar.

La La Land u sredu ekskluzivno u bioskopu CineStar! (FOTO) (VIDEO)

La La Land nominovan je u čak četrnaest kategorija. Pored toga ovaj film je nominovan u glavnim kategorijama: za najbolji film, najbolji scenario, najbolju glavnu mušku ulogu, najbolju glavnu žensku ulogu, najbolju kameru… Zahvaljujući ovome La La Land je stavljen rame uz rame sa najvećim filmskim spektaklima kao što je Titanik, All about Eve, filmovi koji su takodje probili rekord u nominacijama.

Film La La Land  sutra će u bioskopu Cineplexx u TC Ušće doživeti svoju srpsku premijeru a kao najava za predstojeći FEST. La La Land je moderna ljubavna priča majstorski napravljena kao oda glamuru i emocijama iz filmskih klasika. Priča je o susretu mladića i devojke i njihovoj težnji da uspeju u gradu slavnih – jazz pijanista i nadobudna glumica odbacuju svakodnevne običaje i kreću na nesputano plesno i muzičko putovanje upustivši se u ljubavnu aferu koja će im promeniti živote. Film počinje tamo gde sve inače počinje u L.A.-u: na ulici. Tu Sebastian (Rajan Gosling) susreće Miu (Ema Stoun), u saobraćajnom kolapsu uz iritantno trubljenje koje simbolizuje haos njihovih života.

Foto: Promo Foto: Promo

Oboje su fokusirani na jedva ostvarive snove koji su životna snaga tog grada: Sebastian koji pokušava da zainteresuje ljude  za klasični jazz u 21. veku i Mia koja želi rasturiti barem jednu audiciju. Niko od njih nije očekivao da će njihov susret biti sudbonosan i odskočna daska za ono što kao pojedinci nisu mogli da ostvare . Njihove odluke i postupci koje čine u želji za ostvarenjem svojih snova uvode nas u zanosan svet u La La Landu koji nam uz pomoć svetla, boje, zvuka, muzike  i teksta pokazuje put do sreće kojoj svi mi težimo…i bol zbog neostvarenih želja koje nikada nećemo prežaliti.

Film "La La Land"  će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji naći od četvrtka 26.01 a u distribuciji Blitz Film - a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena J

    26. januar 2017 | 21:15

    Film je preeeedivan...Nece te se pokajati ako ga odgledate.Nista nalik ovim danasnjim filmovima.DIIIVAN.Takodje i glumci su predobri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA