≫ 

Kajem se, oče moj... Dalila GRCALA U SUZAMA dok je čitala potresno pismo posvećeno ocu koji ne razgovara sa njom! (VIDEO)

- Dragi babo, možda je glupo što ti se ovako obraćam, ali drugačije nemam mogućnosti... - početak je Dalilinog potresnog pisma

  • 15

Dalila Mujić jecala dok je čitala pismo koje je posvetila ocu kojem je danas, 27. januara, rođendan!

PROSTITUTKA SAM! Prodajem telo da bih preživela: Šokantno priznanje POZNATE STARLETE!

Naime, nakon što je produkcija "Parova" bezuspešno pokušavala da stupi u kontakt sa Dalilinim ocem, u nadi da će želeti da se čuje sa ćerkom, na kraju su morali da joj saopšte da se on nije javio na telefon.

Foto: Printskrin/Dailymotion Foto: Printskrin/Dailymotion

Dalila je rekla da je znala da se neće javiti, te da mu je zbog toga napisala pismo. Dok ga je čitala, svi su plakali.

Rekla je Dalili da izgleda UŽASNO i da prestane da glumi Beograđanku! Ovo je njena reakcija... (VIDEO)

- Kajem se oče moj na tvoj današnji dan, više nego ikada. Boli me prestanak komunikacije s tobom. Boli me jer znam da ti isto tako patiš, ali čuvaš to duboko u sebi. Ne znam kako si i ne znam gde si, ali ono što znam je to da i ti patiš, ali da ne želiš da pređeš preko svog ponosa. Ti si moj čuvar i moj heroj koji me učio da hodam kroz ovaj teški život. Bila sam tvoja lepotica koju si kroz ceo grad nosio na ramenima, dok sam bila mala i nazivao svojom bebom. Bila sam tvoje sve, a sada smo tako udaljeni i ne znam hoće li ikada više biti kao pre. Želim samo da znaš da te tvoje dete voli najviše na svetu i da je jako tužna jer nisi uz nju. Sve što želim na ovaj 27. januar jeste da mi budeš živ, zdrav i da mi oprostiš moju kobnu grešku iz rijalitija u kojem se sve ovo desilo. Veliki moj oče, kralju moj i srce moje, želim ti srećan rođendan, gde god bio. Znaj da imaš svoje dete koje želi da te čuje više nego išta na svetu i koje te voli beskrajno. Oprosti mi za sve, tvoj Kike, kako si samo ti zvao - deo je potresnog pisma.

Ostatak poslušajte u videu ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    27. januar 2017 | 19:04

    Jel moze da se pokrene peticija za ukidanje svih rijalitija! Deca umiru, stariji se smrzavaju a silni honorari se izdvajaju i idu u dzepove tih osoba. Zasto ih placamo, njiva i oranica ima koliko hoces, poljoprivrednici vape za radnicima...aman! Briga me za Dalilu, Halilu i ostalim besposlicarima!

  • Papi

    27. januar 2017 | 19:24

    Kako te bre nije sramota,bruko jedna !!!

  • ns-

    27. januar 2017 | 17:53

    Ovako otac kažnjava Dalilu samo zbog veze sa Mladenom,pravoslavne vere...ne i zbog njenog raskalašenog ponašanja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA