≫ 

SKANDAL! Marinko Rokvić fizički nasrnuo na momka i devojku u garaži Delta Sitija, njoj udario šamar, dečku RASCEPAO ARKADU! (FOTO)

Do sukoba je došlo zbog parking mesta, a policija je na licu mesta

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Pevač Marinko Rokvić danas je oko 15.45 sati fizički napao momka i devojku u garaži tržnog centra Delta Siti u Beogradu!

On je krenuo da me udari, a njegova devojka je skočila na mene! Evo šta je Marinko Rokvić rekao o tuči u Delta Sitiju! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Kako ekskluzivno saznajemo, do konflikta je došlo zbog parking mesta.

Kako priča naš izvor sa lica mesta, muškarac I.A. krenuo je da se parkira, da bi Marinko Rokvić, koji je bio u društvu supruge navodno uleteo rekavši kako je to mesto ostavljeno za njega.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Počeli su da se raspravljaju, a onda je Marinko besan udario prvo mladićevu devojku, a kada je momak krenuo da je odbrani, Rokvić ga je pesnicom udario. Raskrvario mu je arkadu, a povredio je i kolena. Marinko je sa ženom produžio u tržni centar, kao da se ništa nije desilo. Napadnuti par je pozvao policiju koja je na licu mesta - objašnjava izvor Telegrafa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pozvali smo Marinka Rokvića za komentar, a čim smo pomenuli incident kod Delta sitija, pevač je kratko rekao: "To ne..." i prekinuo vezu, i nakon toga se više nije javljao na mobilni telefon.

Uskoro opširnije...

Preuzimanje teksta ili delova teksta je dozvoljeno isključivo uz linkovanje na Telegraf.rs.

(Ivana Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fenix

    28. januar 2017 | 18:44

    Tako vam i treba...pevace i pevacice dizete u nebesa, obicne zabavljace i dvorske lude koji su za malo baksisa spremni na ponizavanja svake vrste...ej brate pevac : ))od najnize ljudske vrste pravite idole a onda se cudite kad se oni stvarno istripuju da su bitni i pocnu da zavode neki svoj red ili da pametuju na svaku temu...dvorske lude i zabavljaci su to i nista vise koliko god im je para na celu zalepljeno pljuvackom

  • Veki

    28. januar 2017 | 18:05

    Zašto nije priveden?

  • Toma

    28. januar 2017 | 17:58

    Za svaku osudu!Taj mladi bracni par hitno da podnese krivicnu prijau!!!Ovo je dno,dna ponasalje tog nazovimo estradnog pevaca!?BRUKA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA