≫ 

Evo šta je Marinko Rokvić rekao o tuči u Delta Sitiju! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Dok se čekao policijski uviđaj, Marinko Rokvić je izneo svoju verziju fizičkog obračuna koji je izbio zbog parking mesta

  • 49

Nekoliko minuta nakon tuče na na parkingu tržnog centra Delta Siti, tokom koje je Marinko Rokvić, udario muškarca I.A. i njegovu devojku, pevač je izneo svoju verziju događaja.

SKANDAL! Marinko Rokvić fizički nasrnuo na momka i devojku u garaži Delta Sitija, njoj udario šamar, dečku RASCEPAO ARKADU! (FOTO)

Posle fizičkog obračuna u Delta Sitiju, Marinko Rokvić pobegao sa lica mesta, mladić i njegova devojka završili u Urgentnom! (VIDEO) (FOTO)

- Dok se čekao dolazak policije, Rokvić je objašnjavao šta se dogodilo.

- Ja sam hteo da se parkiram, a devojka je stajala na parking mestu i nije želela da se pomeri. Zamolio sam je da se pomeri, a ona je to odbila i počela je rukama da udara po mom automobilu. Istovremeno, njen dečko je stao pored mojih vrata i nije mi dao da izađem. Nekako sam uspeo da izađem... počelo je guranje, on je zamahnuo, a njegova devojka je skočila na mene... Eto, tako je bilo - ispričao je Marinko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • сссс

    28. januar 2017 | 17:59

    A jel ta devojka radi u parking servisu ili joj tata napravio to parking mesto,pun mi k....tih sto se tako ponasaju i neka ih je omlatio

  • Djokica

    28. januar 2017 | 20:22

    Roknuo ga Rokva i razvalio mu p...u! E sad nek se k...i koliko hoce!!!

  • gagi

    28. januar 2017 | 18:51

    Marinko nekulturni.Neću reći seljačino jer bih uvredio kulturni narod sa sela.Ako je devojka stala na parking to znači da se njen dečko za par sekundi uparkirava i da ona to mesto ne čuva za tebe.Ali dzaba ja ovo pišem kad si ti nadobudan i glup pa to ne kapiraš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA