Dijanu je pojela trema, skroz se izgubila, a onda se na bini pojavila njena mama, zapevala, i OBJASNILA! (VIDEO)

Dijana Radišić je sjajno otpevala prvu pesmu, ali je omanula u drugoj numeri, a potom joj se na bini pridružila mama Biljana

  • 3

Nastup mlade Dijane Radišić (17) u "Zvezdama Granda", podelio je žiri, a pravi haos je nastao kada se na sceni pojavila njena mama Biljana (40) i zapevala "na suvo".

Ona ima troje dece, i prava je BOMBA! Zbog seksi Ane iz Lazarevca svi ODLEPILI, Karleuša joj rekla da izgleda kao MILION dolara! (VIDEO)

Dijana je odlično otpevala prvu numeru "Oro" Jelene Tomašević, ali je po mišljenju članova žirija potpuno zakazala sa drugom pesmom "Lutka" Katarine Grujić. Zbog treme ili nečeg drugog, Dijana je delovala izgubljeno na sceni, a kada je priznala da je ovu numeru izabrala njena mama, Saša Popović je pozvao Biljanu da se pridruži ćerki.

Ispostavilo se da je Biljana Radišić prošla audiciju za emisiju "Nikad nije kasno", a kada je zapevala, svi u studiju su zanemeli i usledio je veliki aplauz. Inače, glasom Saše Popovića, Dijana je ipak prošla dalje...

Pogledajte Dijanin nastup (premotajte na 2:03:27):

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA