≫ 

Rekao mi je: "Šta hoćeš, bre, majmune?" i krenuo da me udari! Napadnuti mladić opisao tuču sa Marinkom Rokvićem!

- Krene da me udari i ja se izmaknem i krenem da stavim naočare na auto pored, a on se okrene i "nabode" moju devojku - ispričao je momak kojeg je juče u Delta Sitiju fizički napao Marinko Rokvić

  • 28
Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Nakon fizičkog sukoba sa Marinkom Rokvićem, koji se dogodio juče u garaži Delta Sitija, mladić Ivan Agbaba je za Telegraf ispričao kako je došlo do incidenta, tokom kojeg su povređeni on i njegova devojka. 

On je krenuo da me udari, a njegova devojka je skočila na mene! Evo šta je Marinko Rokvić rekao o tuči u Delta Sitiju! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

- Ušli smo u tržni centar i kružili po parkingu, videli smo ljude koji se pakuju da uđu u kola. Moja devojka ih je pitala da li izlaze i pošto su reklo:"Da", stali smo sa strane, pored njihovog parking mesta, sa upaljena sva četiri, da sačekamo da se isparkiraju. Oni kreću i u tom momentu se pojavljuje neki klinac koji prosi tu po tržnom centru i maše automobilu koji se u tom trenutku pojavljuje meni sa leve strane i seče me. Mahao mu je, a kada ga je moja devojka pitala šta to radi, on je rekao: "Pa, gospodin je rezervisao parking mesto" - započeo je I.A. svoju priču i dodao da su njih dvoje bili začuđeni zbog toga što je neko rezervisao mesto u garaži gde to nije moguće.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Spustio sam prozor, a ovaj mali kaže:"Hoćete ipak da pustite gospodina?". Rekao sam mu da neću, jer i mi čekamo. Tada je moja devojka izašla iz auta, rekla da parking nije ničija privatna svojina i da nema smisla da se neko tako bahati. Stala je na parking mesto, a on je u tom trenutku na nju krenuo kolima - objasnio je napadnuti mladić koji je u tom trenutku odmah izleteo iz automobila.

- Krenuo je da se trza i da izađe iz kola, a žena ga je valjda vraćala. Rekao je: "Reci ovoj...", krenuo je valjda da opsuje pa nije... "Reci ovoj gospođici da se pomeri", a ja kažem: "Ne treba da se pomeri jer mi čekamo parking" -  rekao je Ivan i napomenuo da je tada Rokvić pokušao da izađe iz automobila, ali ga je on u tome sprečio.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Gurnuo sam mu vrata nazad i rekao: "Ostaneš u autu i produžiš i sve je u redu. Druže, mi čekamo" - rekao je napadnuti momak i otkrio da je njegov potez razbesneo Rokvića, koji je izleteo iz automobila.

- Rekao mi je: "Šta hoćeš, bre, majmune?" i krene da me udari i ja se izmaknem i krenem da stavim naočare na auto pored, a on se okrene i "nabode" moju devojku. Tada sam skočio na njega i počeli smo da se rvemo - ispričao je Agbaba.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- To je bilo više neko rvanje nego tuča, ali me je zakačio prstenom najverovatnije, i isekao mi je arkadu. Gomila ljudi se umešala - pali smo, a on je pao preko mene. Tad sam desnim ramenom i glavom sam udario o beton. Oni nisu čekali dolazak policije, samo se u jednom trentku njegova žena vratila i rekla da on nije udario moju devojku nego je ona udarila njegov auto. Desno koleno mi je povredio, a moja devojka ima podliv na usni - zaključio je I.A. kojem su nakon pregleda u Urgentnom centru stavili kragnu i dijagnostifikovali iščašeno rame i koleno, zbog čega su mu lekari savetovali strogo mirovanje u naredne dve nedelje.

Ivan je najavio da će podneti tužbu protiv Rokvića.

(Ivana Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • biser

    29. januar 2017 | 15:40

    Trebao si ga pustit da se parkira pa lijepo izbusit gume kad vec nisi bio jaci, treba se znat snac al i ovako mozda padne neka odsteta

  • The Sun

    29. januar 2017 | 15:30

    Tako je decko...tuzi ga..i teraj do kraja...dosta je bahacenja tih klovnova!!!! Sto zamisljaju da su neko i nesto... !!! E pa nisu.. Samk napred i odvali ga sa tuzbom!!!!!!

  • Sibin

    29. januar 2017 | 15:44

    E sad ga nadjea negde pa ga razvalis od batina jer policija sigirno nece nista da uradi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA