Evropski hit "The Beatles Revival bend" stiže u Srbiju!

Pozornicom će dominirati svetki poznata grupa The Beatles Revival iz Češke, koji su karijeru započeli pre 20 godina, a celokupnom spektaklu doprineće fantastična scenografija koja prati sve faze benda The Beatles, simfonijski orkestar te mnogobrojni plesači i plesačice

  • 0

U sredu, 19. aprila 2017. godine u Beogradu će se održatu svetska premijera događaja "Remember Yesterday – Beatles and Beyond" u Hali Sportova na Novom Beogradu.

"Remember Yesterday" je multimedijalni spektakl koji nas vodi kroz karijeru jedne od najvećih grupa svih vremena, The Beatles, u pravoj koncertnoj atmosferi sa vrhunskom zvučnom, vizuelnom i scenskom produkcijom, uz muzičare međunarodnog renomea!

Pozornicom će dominirati svetki poznata grupa The Beatles Revival iz Češke, koji su karijeru započeli pre 20 godina, a celokupnom spektaklu doprineće fantastična scenografija koja prati sve faze benda The Beatles, simfonijski orkestar te mnogobrojni plesači i plesačice.

Uz nezaboravne hitove poput "Hej Jude", "Yesterday", "Hard Day′s Night", "Let It Be", "Can′t Buy Me Love" i mnoge druge, biće to atrakcija kakvu Beatlesi zaslužuju!

Foto: Promo Foto: Promo

Projekt je nastao pod pokroviteljstvom slavnog britanskog režisera i scenografa Waynea Fowkesa ("Absolute Beginners", "Cavalia", ...), dok će međunarodno poznatu grupu The Beatles Revival pratiti poljski simfonijski orkestar Musical Lite Orchestra pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka. Isti orkestar je oduševio beogradsku publiku nastupajući na Queen spektaklu "Show Must Go On" u novembru prošle godine.

Ovi fantastični muzičari učestvovali su u velikim evropskim produkcijama poput "Jesus Christ Superstar", "Abba In Sinfonie" i "Fantom u operi" . Srpska publika imaće priliku da bude prva u svetu koja će ugostiti ovaj neverovatan spektakl koji na najlepši način daje omaž jednom od najslavnijih bendova u istoriji muzike – The Beatlesima!

Prvih 500 ulaznica po promotivnoj ceni !

Ulaznice za "Remember Yesterday" u Hali Sportova možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs.

AKCIJA: parter – 2.000,00 dinara (prvih 500 ulaznica)

AKCIJA: sedenje – 2.500,00 dinara (prvih 500 ulaznica)

PRETPRODAJA: parter – 3.000,00 dinara

PRETPRODAJA: sedenje – 3.400,00 dinara

NA DAN 1: parter – 3.500,00 dinara

NA DAN 2: sedenje – 3.700,00 dinara

DECA od 0 do 7 godina = besplatno (za parter ili za sedenje)

DECA od 7 do 13 godina = 1.500, 00 dinara (za parter ili za sedenje)

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA