Dado Topić i Pera Džo kao Instruktori moderne muzike

Poznati muzičari novi su predavači muzičke škole ''Instruktori moderne muzike''(MMI) iz Beograda.

  • 1

Nekadašnji frontmen Korni grupe i Tajma (Time) Dado Topić i majstor usne harmonike Pera Džo Miladinović novi su predavači muzičke škole Instruktori moderne muzike (Modern Music Instructors, MMI) iz Beograda.

Topić će predavati rok pevanje, a Miladinović bluz i rok usnu harmoniku od drugog četveromesečnog semestra koji počinje od 6. februara.

Modern Music Instructors upisuje polaznike i na odseke gitare, basa, klavijatura i bubnjeva, a mogu se prijaviti svi zainteresovani nezavisno od godišta i prethodnih znanja.

"Rok legenda Topić među predavačima je ekskluzivna prilika za polaznike da otkriju bogatstvo autentičnog scenskog iskustva. Dado je osetio da je trenutak da znanje i osećanja prenese onima koji bi da zaista osvoje scenu. Velika nam je čast što će se to desiti baš na našoj rok akademiji'', saopšteno je iz MMI.

Sa dolaskom u školu Miladinovića prvi put na našim prostorima polaznici mogu učiti sviranje bluz i rok usne harmonike i to od "neprikosnovenog majstora ovog instrumenta".

Škola MMI je počela sa radom jesenas, a među predavačima su klavijaturista Saša Lokner (Bajaga i Instruktori), gitaristi Vidoja Božinović-Džindžer (Riblja čorba), Saša Ranđelović-Ranđa (Neverne bebe), Dušan Duda Bezuha i David Maksim Micić, basista Bata Božanić, kao i bubnjari Čeda Macura (Bajaga i Instruktori) i Milan Jejina. Dekan škole je Miroslav Cvetković-Cvele, basista Bajage i Instruktora.

 

(Izvor: longplay.rs/Foto: Dado Topić, Pera Džo Miladinović, Fejsbuk, MySpace)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MladenBIZZ

    18. januar 2012 | 15:20

    Dado Topić i Pera Džo kao Instruktori moderne muzike: http://t.co/SsnkgAxx

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA