Najpoznatiji srpski batler!

Glumac i muzičar Pavle Petrović ulogu kućepazitelja tumači i u rijalitiju "Parovi", ali i u pozorištu

  • 0

Glumac Pavle Petrović postao je najpopularniji batler u Srbiji. Osim u rijalitiju "Parovi" ovaj Šapčanin batlera je glumio i u predstavi “Gospođica Julija”, a kako sam priznaje u poslednje vreme ga i na ulici oslovljavaju sa: batlere!

-Okreću se za mnom, dobacuju, pitaju je li sve unutra tako raskošno, pa čak me i na večeru zovu.

Pavle koji iza sebe ima više od 40 premijera, osim glume bavi se i muzikom duže od osam godina. On priznaje da je izuzetno zadovoljan što učestvuje u najglamuroznijem rijalitiju na našim prostorima i očekuje da će mu to pomoći u nastavku karijere.

-Muzičar sam, imam svoj bend u kome sviram i pevam. Često mi dođe, da se latim nekog instrumenta u rijalitiju, pa da zapevam u mikrofon. Možda bih time još malo nasmejao i ukućane,a i publiku.

U rijalitiju mu najteže pada kada balansira između zahteva produkcije i gostiju, koji često odu u drugom smeru.

- Kamere sve zabeleže, pitanje je samo šta je puštano u etar. Unutra se dešava mnogo toga, što ne možete ni da zamislite. Jeste to luksuz, ali zatvoren prostor čini svoje - naglašava glumac.

Na pitanja o učesnicima nove sezone "Parova", Pavle odgovara da im najviše nedostaju porodice, a najviše traže pastu za zube. To je ono što troše u enormnim količinama. Kao najzahtevniju ukućanku luksuzne vile navodi Ljilju, partnerku Mikija Jevremovića.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA