Manekenki izgorelo 50 odsto kože (FOTO) (VIDEO)

Jovani Švonji, manekenki iz spota Saše Kovačevića i jednoj od najlepših Srpkinja, izgorelo je 50 odsto kože i opala joj je sva kosa. Ona se oporavlja i trenutno je na kućnom lečenju

  • 11

Popularna manekenka Jovana Švonja doživela je nesreću pošto je pre desetak dana upala u vrelo, u kojem je temperatura vode iznosila 90 stepeni, prenosi sajt Pulsonline. Tom prilikom njoj je izgorelo 50 procenata kože, a takođe joj je i kosa otpala. Manekenka se trenutno oseća dobro i na kućnom je lečenju.

Jovane se sećamo iz spota Saše Kovačevića "Kako posle nas", a pre nekoliko godina proglašena je za mis Fešn TV-ja. Prijatelji kažu za nju da je vesela i  puna optimizma. Kako se vidi na slikama, manekenka se oporavila, pa se nadamo tome da ćemo je ponovo viđati na naslovnim stranama, editorijalima, u spotovima i na modnim pistama.

(Telegraf.rs / Pulsonline / Foto: Kristian Sekulić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    23. jun 2012 | 17:07

    Koliko ja vidim po tim slikama (a ne bih da grešim dušu) ona je ovde ugrađivala silikone. U kakvo vrelo je ona mogla da upadne? Kosa joj nije opala, a vi se napisali da joj je opala SVA kosa... šta bre pišete, kakva glupost! Inače imala sam susret sa njom kada sam joj dala kompliment da je prelepa, još lepša nego u spotu... ona mi je veoma grubo i ružno odbrusila nazad pošto (bože moj) ja nisam lepa kao ona. Iskustvo sa njom pokazuje da je veoma uobražena, glupa i bezobrazna osoba. bumerang!

  • hana

    23. jun 2012 | 22:31

    Da je njoj izgorelo 50% koze ona ne bi bila ziva, ako je zahvaceno vise od 50% koze tada nastupa smrt.

  • samo kazem

    23. jun 2012 | 18:49

    kakav naslov niste normalni secnuh se, devojka izgleda skroz ok. Prelepa je i dalje ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA