≫ 

VREME JE ZA ISTINU! Milica Pavlović prvi put BRUTALNO odgovara na priče i optužbe o navodnim lezbo-aferama! (VIDEO)

Nakon skandaloznih optužbi na račun mlade pevačice, ona je za Telegraf pristala da odgovori na priče u kojima se, kako kaže, samo akteri smenjuju

  • 32

Mesecima unazad na račun Milice Pavlović idu priče o tome kako je jedna od najuspešnijih mladih pevačica sklona ženskom polu.

Ovako mi je menadžerka Milice Pavlović tražila da im pošaljem devojke za ORGIJE! Jelena Krunić BRUTALNO OPTUŽILA zvezdu Granda! (VIDEO)

Međutim, poslednja u nizu jeste i najbrutalnija priča koju je u "Parovima" ispričala učesnica pomenutog rijalitija Jelena Krunić. Ona je bez dlake na jeziku govorila kako je menadžerka Milice Pavlović od nje tražila da za Milicu organizuje nekoliko devojaka, za privatnu žurku. Jelena je bez zadrške izjavila kako se tu radilo o "orgijama", na šta se zvezda Granda nije oglasila.

 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sve do sada. Mi smo sa Milicom razgovarali na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, pred njen put u Sarajevo gde večeras, 10. februara ima koncert.

GRUDI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Kada vidite novi seksi nastup Milice Pavlović, premotavaćete ovaj snimak danima! (VIDEO)

Iako joj nije bilo prijatno da govorina ovu temu, Milica je odlučila da ipak da i svoju stranu priče.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ja ne bih volela uopšte da komentarišem razne priče koje se nekako lepe za moje ime, ali evo prokomentarisaću zbog vas koji ste i ovog puta došli i zaista uvek me ispratite lepo i lepo obavestite ljude o tome šta se dešava trenutno kod mene, i zbog svojih fanova i publike koja me voli.  Kada sam ušla u ovaj posao svesna sam bila da on nosi i ružne i lepe stvari, i da je samo pitanje momenta kada će mi se nalepiti neke etikete i razne situacije. U poslednje vreme to je ista priča samo se akteri smenjuju, a ja mislim da sam dokazala i svojim radom i svojim postojanjem i svojim ponašanjem da nikada ne bih dozvolila da radim nešto nemoralno što bi ugrozilo moju reputaciju, moje vaspitanje i moje, da kažem, postojanje. Pa, nekako, sigurna sam da je mnogo bitnije ko kaže, nego šta kaže i da li ta osoba uopšte ima kredibiliteta. Sve se vraća i svakome po zasluzi se vrate neke stvari - rekla je Milica za Telegraf.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona je objasnila da se bavi svojom karijerom, da već sprema treći album iako je tek izdala drugi, a naglasila je da duboko veruje u svoju publiku.

Snežana rekla Milici da nije znala da peva, a Marija ju je ugostila na svom koncertu uz NEVEROVATNU najavu! (VIDEO)

- Verujem u svoju publiku i verujem u ljude koji me okružuju i verujem da sam dosta toga pokazala i tek ću pokazati i da takve priče ne treba da me dotiču. Ni sada me ne dotiču, a videćemo kasnije - sa osmehom je završila Pavlovićeva.

Ivana Cicović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    10. februar 2017 | 14:16

    I ptice znaju da mala voli samo devojke....

  • Tami

    10. februar 2017 | 14:52

    Ona uopšte nije odgovorila na izjavu Jelene Krunić.Zašto lepo ne kaže, kao sav normalan svet, da li ona voli muškarce ili ne. Do sada se samo kreveljila i lupetala sasvim desete stvari na tu temu.

  • Sibin

    10. februar 2017 | 13:54

    Sve neke fine gospodje,haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA