Manijak umalo zaklao glumicu iz serije "Sulejman Veličanstveni"

Nebahat Džehre, koja igra sultaniju Valide u seriji "Sulejman Veličanstveni", ozbiljno je povređena kada je lopov na ulici pokušao da joj strgne zlatni lančić s vrata. U bolnici su konstatovane teške povrede vrata

  • 1

Turska glumica Nebahat Džehre, koja u seriji "Sulejman Veličanstveni" glumi sultaniju Valide, teško je povređena pre desetak dana, kada joj je na ulici u Ankari s leđa prišao lopov i pokušao da joj otrgne zlatni lanac s vrata. U tome nije uspeo, ali joj je zato naneo opasnu povredu, jer joj se lanac usekao u kožu skoro do vratne arterije, piše turski "Hurijet".

Za lopovom su potrčala dva slučajna prolaznika, ali ga nisu uhvatili.

- Krv joj se slivala niz vrat, prizor je bio užasan! Sva sreća pa je na ulici bilo prolaznika, inače ko zna kada bi se manijak zaustavio. Pomogli smo joj koliko smo mogli do dolaska Hitne pomoći - rekla je za "Hurijet" jedna od prodavačica iz obližnje prodavnice, koja je glumici pritekla u pomoć.

Nebahat su u bolnici konstatovane teške povrede vrata, a policija još traga za napadačem. Glumica se oporavlja u svom stanu u Ankari, a posle dvonedeljne pauze, ako zarastanje rane prođe bez komplikacija, nastaviće snimanje poslednje sezone serije "Sulejman Veličanstveni".

(Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kako ...

    24. jun 2012 | 13:59

    pa ona je umrla u ovoj sezoni...kako da nastavi snimanje...da nije ozivela..?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA