Bila je SEKS-BOMBA 90-ih, njene pesme svi znaju, prva je priznala da je stavila silikone, nestala, danas Ivana Banfić ima 47 godina i izgleda ovako! (FOTO) (VIDEO)

U 39. godini se prvi put ostvarila kao majka i započela roditeljsku ulogu na koju je godinama čekala, a uskoro će proslaviti 25 godina muzičke karijere

  • 5
Ivana Banfić Printskrin: Youtube/Ivana Banfic

Hrvatska pevačica Ivana Banfić pojavila se na muzičkoj sceni devedesetih godina, pod umetničkim imenom I Bee i svojom pojavom i pesmama napravila pravi bum!

Ni Čarli Šin nije ostao imun: Snimak na kom dečak BULJI u grudi hrvatske pevačice sve je nasmejao, a sada ga je prokomentarisao i slavni glumac! (VIDEO)

Ivana je rođena 16. novembra 1969. godine u Zagrebu, bila je jedna od najpoznatijih dens muzičkih zvezda iz tog vremena, imala je prepoznatljiv muzički pravac i mnogi misle da njeni hitovi stvarno nikada neće ostariti.

Printskrin: Youtube/Ivana Banfic Printskrin: Youtube/Ivana Banfic

Neke od najpoznatijih pesama su: "Sad je kasno", "U krvi imam te", "Žena zna", "Predaleko", "Ne mazi me ko on", čuvena balada "Ja nikad neću znat" i mnoge, mnoge druge.

Umela je da šokira spotovima i kontroverznim stajlingom, tekstovima, i bila je od onih pevačica koje ne mogu proći nezapaženo. 2000. godine snimila je sa Dinom Merlinom duet "Godinama", koji je i dan danas ogorman hit. 

Ubrzo posle toga usledio je još jedan hit; duet sa Harijem Varešanovićem "Navodno"; predstavljen na Splitskom festivalu 2003. godine.

Zanimljivo je da je Ivana Banfić jedna od prvih domaćih pevačica koja se podvrgla estetskoj hirurgiji, a o stavljanju silikona i povećanju grudi je još tada otvoreno pričala.

U 39. godini (2009) je rodila sina Jana i ostvarila svoju dugogodišnju želju - da bude majka. Tri godine je pauzirala sa karijerom, jer nije mogla da se odvoji od deteta, nakon što je teško postala majka i proživela veliki stres. I posle svega, i dalje izgleda savršeno (po mnogima nikad bolje) i vodi aktivan sportski život!

Danas, Ivana i poslovno nastavlja tamo gde je stala... 28. marta će održati veliki solistički koncert u dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu, kojim će proslaviti 25 godina muzičke karijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA