Zorana Pavić je nova voditeljka "Akademije debelih"

Pored Marine Kotevski i Andreja Maričića, novi šou na televiziji Pink vodiće pop pevačica kao domaćica studija u Šimanovcima

  • 1

Treći i u stvari centralni voditelj novog rijaliti šou programa televizije Pink „Akademija debelih“ biće pop pevačica Zorana Pavić. Pominjali su se u javnosti razni voditelji „Pinka“ koji su trenutno bez angažmana kao i neki drugi voditelji, pa i glumci. Ipak, urednički tim najgledanije komercijalne televizije tek sinoć je u „živom“ programu otkrio ko će pored Marine Kotevski i Andreja Maričića voditi ovaj šou.

 

Ona se već u prvom šou programu „Ubacivanje“ odlično snašla i pobrala veliki broj pohvala. Već na početku se našalila i na svoj račun tako što je rekla da takmičari imaju sreću jer ni voditeljka „nije baš anoreksična“.

 

 

Pored ovo troje voditelja, sinoć je otkrivena i još jedna tajna: Ko će debeljuce učiti zdravom kuvanju? U pitanju je Velimir Veca Dejanović nekadašnji voditelj jedne od najzapaženijih kulinarskih emisija poslednje decenije, „Kuvati srcem“.

 

Predstavljeni su i nutricionisti, lekari i fitnes treneri koji će voditi računa o procesu mršavljenja 24 takmičara novog rijaliti programa koji od danas možete pratiti svakodnevno u 16 sati uživo iz specijalno dizajnirane kuće na Pinkovom imanju u Šimanovcima, kao i u 21 sat kada je na programu pregled najzanimljivijih događaja u toku prethodnog dana.

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA