≫ 

Bila je zvezda 1. sezone "Prvog glasa Srbije", osvojila 3. mesto, nestala, evo kako danas izgleda i šta radi mala, slatka Nevena! (FOTO) (VIDEO)

Šarmantna Nevena Đorđević iz Kovina je već na prvi osmeh osvojila Vladu Georgieva te 2011. godine

  • 2

Simpatična osamnaestogodišnjakinja (tada) Nevena Đorđević predstavila se kao pevačica u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", odakle je izašla kao trećeplasirana.

LEPA FRIZERKA! Macu svi znate, a tek da vidite kakva BOMBA je njegova 20 godina mlađa žena! (FOTO)

Već pri prvom izvođenju, slatka i talentovana plavušica iz Kovina pobrala je sve simpatije žirija i publike svojom spontanošću i neodoljivim osmehom. Predstavila se te 2011. godine pesmom "If I Were a Boy" slavne Bijonse, oduševila najviše Vladu Georgieva, a njena audicija izgledala je tada ovako:

Bijonse joj je nesumnjivo bila idol, pa je i tokom nekog od narednih takmičenja osvojila još veće simpatije pesmom "Halo"...

Nevena je iz emisije u emisiju polako stizala do samog vrha, osvajala publiku, žiri, a onda je dospela i do samog finala... Osvojila je treće mesto.

Printskrin: Youtube/Nevena Djordjevic Printskrin: Youtube/Nevena Djordjevic

U "Prvom glasu Srbije" rodila se i ljubav sa, takođe finalistom, Igorom Terzićem, koji je bio drugoplasirani. Međutim, njihova ljubav nije dugo potrajala, a Nevenin uspeh je vrlo brzo opao. Iako je godinu dana kasnije izdala svoju prvu pesmu pod nazivom "Tražim te po sećanju", Nevena je potpuno nestala iz sveta muzike.

Danas ima nešto drugačiju boju kose, malo ozbiljniji izraz lica, a po mišljenju mnogih, od takmičenja se znatno prolepšala.

Više nije blajhana plavuša, već nešto nežnija, a na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije... Kako saznajemo, već nekoliko godina studira i živi u Americi. 

Kako vam danas izgleda Nevena Đorđević?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    19. februar 2017 | 21:13

    Kako mi izgleda?! Mnogo pametno jer je otisla iz Srbije! Pametniji potez nije mogla uraditi

  • Miloradko

    19. februar 2017 | 21:03

    Odlično izgleda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA