Ejmi Šumer i Goldi Hon su ISPALJENE! (VIDEO)

Komediju je režirao Džonatan Levin, poznat po ostvarenjima "Vrela srca" i "Noć uoči Božića", a za scenario je zaslužna Kejti Dipold, "Žestoke devojke" i "Isterivači duhova"

  • 0

Legendarna holivudska glumica Goldi Hon glumi majku komičarke Ejmi Šumer u novom filmu "Ispaljene",  koji u domaće bioskope dolazi 11. maja.

 

Reč je o komediji  koji se bavi odnosom ćerke i majke. Nakon što je Emili ostavio dečko, ona se vraća kod majke koje posle nekog  vremena odlučuju da zajedno odu na odmor u Južnu Ameriku. No, umesto odmora i uživanja, njih dve bivaju otete. Za vreme zarobljeništva njihov odnos ojačava dok pokušavaju da se snađu u džungli i pobegnu.

 

Komediju je režirao Džonatan Levin, poznat po ostvarenjima "Vrela srca" i  "Noć uoči Božića", a za scenario je zaslužna Kejti Dipold, "Žestoke devojke"  i "Isterivači duhova".

 

Osim Ejmi i Goldi, u filmu glume Ajk Berinholc, Kristofer  Meloni, Oskar Henada i drugi. "Ispaljene" je prvi film Goldi Hon od komedije "Zgodne sestre" iz 2002. godine.

 

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA