Pitali smo Lidiju Vukićević da li je nekad bila žrtva nasilja, a njen odgovor IZUO JE IZ CIPELA! (VIDEO)

Ekipa Telegrafa popričala je sa čuvenom glumicom, a ona nam je otkrila i tajnu njenog sjajnog izgleda

  • 19
Amig shou, Amidži šou, Lidija Vukićević Foto: A. Nalbantjan

Lidija Vukićević (54) i dan danas izgleda fantastično. Prelepu glumicu ekipa Telegrafa srela je na snimanju emisije "Amidži šou" a sa njom smo popričali o najaktuelnijim temama.

Budući da je njen zaštitni znak kosa, interesovalo nas je koliko joj treba da je "ukroti" i da li za nju (kosu) ima posebnu negu.

- Veoma je lako moju kosu održavati, zato što ja koristim sredstva koja su dosta gusta i masna i za čas je razčešljam, a onda je operem, lako se suši, same se prave lokne, tako da ja nemam nikakvih komplikacija oko kose - iskrena je Lidija.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Na pitanje da li je nekada pala u iskušenje da svoju kosu ofarba u plavo, ili da je skroz ispegla, glumica je imala spreman odgovor.

- Ja sam je peglala na ravno za potrebe jednog mog prijatelja koji je frizer, pa je hteo na sceni da mi je ispravi. Iskreno rečeno, meni se to nije dopalo, izgledala sam kao iz španskih serija... Znate kada ne naviknete na nešto, nisam to ja. Da se farbam u plavo, to ne. Ne, zato što ja najviše volim prirodno. Ja sam inače zagovornik prirode i mislim kada prirodu počnete da menjate, onda sve upropastite na gore... - navela je Lidija Vukićević.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Glumica nam je otkrila s kime se najviše druži od kolega iz serije "Bolji život", u kojoj je ona, da podsetimo, glumila lik Violete Popadić.

- Najviše se družim sa Jelicom Sretenović, što tiče nekog privatnog odnosa... Volim da izađem, volim da se vidim, ali ne svakodnevno i ne nešto mnogo. Imam neki svoj ritam. Nekako više volim da provodim vreme kod kuće, imam svoje knjige, imam svoje životinje, tri psa, idem u neke dugačke šetnje, ali sa kolegama iz "Boljeg života", kad god se vidimo, kao da smo se juče rastali i volim ih mnogo - ispričala je ona.

Foto: Instagram/vukiceviclidija Foto: Instagram/vukiceviclidija

Lidija je otkrila tajnu za negu njene kože i kose.

- Mnogo koristim aktivni kiseonik. Slabo koristim kreme, zato što su sve one zasićene. Ako koristim kreme, onda su to samo prirodne kreme - divlja ruža ili narandža. I, naravno, ono što je najvažnije, a to je higijena. Kako lica, tako i celog tela - rekla je ona.

Foto: Instagram/vukiceviclidija Foto: Instagram/vukiceviclidija

Za sam kraj, Lidija je ispričala da je ispratila skandal u kojem su glavni akteri bili Milica Dabović i njen bivši dečko Šimon Šiklić Simon i iznela svoje mišljenje.

- Kada čitam novine, ne mogu ništa da mislim, jer ne znam koliko je to istina. Da me ne shvatite pogrešno, naravno da sam protiv zlostavljanja bilo kakve vrste. Ja se nikada ne stavljam u ulogu sudije. Prosto treba čuti i jednu i drugu stranu. Novine slabo čitam, pročitam samo naslove. Naslov nije dovoljan za neki moj komentar. Uvek glasam za ljubav i meni može da bude žao što je neka ljubav uvenula, ugasila se. Toliko mogu da kažem - navela je glumica.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Na samom kraju, pitali smo Lidiju da li je bila u situaciji da trpi nasilje.

- Verujte da bi taj neko trpeo nasilje od mene, pre nego ja od njega. Sto posto. Ja sam veoma ratoborna, trenirala sam karate i tako dobro znam da se bijem. Meni je to strašno. Mene moj otac nikada nije udario, a bio je veliki autoritet. Znači, da me neki drugi muškarac udari, ja mislim da bih mu glavu... - rekla je Lidija.

Pogledajte intervju sa Lidijom Vukićević:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sezam

    1. mart 2017 | 18:12

    Kakvi su to zlobni komentari,moze neko da vam bude simpatican ili ne simpatican ali zena dobro izgleda ne samo za svoje godine nego uopste .

  • Mimi

    1. mart 2017 | 18:14

    A to baba bi trebalo da bude pogodno, ne razumem zašto je u nasoj zemlji sramota biti baba?

  • Ceca

    1. mart 2017 | 17:03

    Ona prica o tome da voli prirodno...pa sto je onda ugradila silikone...u Zikinoj dinastiji bila ravna ko letva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA