"Belgrade Calling": Sve o festivalu!

Pogledajte ceo raspored, plan nastupa i mapu festivalskog prostora za beogradski muzički spektakl koji počinje večeras na Ušću

  • 0

Na Ušću je sve spremno za početak festivala "Belgrade Calling" koji počinje danas u 17.45 sati nastupom grupe S.A.R.S.  Svakog dana se očekuje oko 15.000 posetilaca, a prema procenama organizatora desetak hiljada ljubitelja muzike u Beograd dolazi iz jugoistočne Evrope. Prvog dana nastupaju i "Public Enemy", "Dubioza kolektiv", "Example", Džesi Džej i "Orbital".

Cene jednodnevnih ulaznica se kreću od 3.490 do 4.500 dinara, dvodnevna ulaznica košta 5.990 dinara, a trodnevna 7.990 dinara.

Kapije će se svakog dana otvarati od 17 časova, sa izuzetkom 28. juna kada će fanovi moći na festival da uđu već od 16 časova. Takođe, samo 28. juna koncertni prostor će biti podeljen na P1, P2 i Fan Pit. Tokom festivala ulaznice će se po nepromenjenim cenama prodavati svakog dana od 27. do 29. juna na velikoj blagajni na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Ulice Ušće.

Pored blagajne, nalaziće se i mesto za sve one koji poseduju dvodnevnu ili trodnevnu ulaznicu, ili čak elektronsku ulaznicu kupljenu u inostranstvu ili putem interneta, gde će im biti uručivane narukvice i posebne dnevne ulaznice. Ipak, prilikom kupovine karata treba biti oprezan jer organizatori upozoravaju da su se na crnom tržištu su se pojavile falsifikovane ulaznice.

"Neke od tih ulaznica deluju veoma uverljivo, ali se radi o kopijama ulaznica na kojima se nalazi lažni bar-kod sa kojim ulazak neće biti moguć", navodi se u saopštenju producentske kuće "Avalon" koja organizuje festival.

U četvrtak će najviše pažnje izazvati nastupi Ozija Ozborna i prijatelja, bendova "The Cult", "Paradise Lost" i "Black Label Society", a u petak sviraju "Faith No More", "Public Image Limited", "The Darkness", "The Sisters Of Mercy"... a u subotu uz besplatan ulaz nastupaju popularni domaći bendovi.

(A.N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA