Posle 23 godine rešena misterija: Zbog ovoga je Dženifer Aniston stalno pokazivala bradavice u "Prijateljima"! (VIDEO)

Dženifer Aniston je u "Prijateljima" retko nosila brus, a sada je konačno razjašnjeno zbog čega je stalno šetala u providnim majicama

  • 3

Dok se serija "Prijatelji" prikazivala od 1994. do 2004, jedna od najvećih misterija je bila zašto Rejčel, koju je igrala Dženifer Aniston, stalno nosi providne majice ispod kojih se vide njene bradavice.

Pogledajte nikad objavljenu epizodu "Prijatelja" u kojoj JEDAN OD NJIH UMIRE! (VIDEO)

To se nije desilo jednom, ili dva, tri puta, već u svakoj epizodi, a tokom godina pojavile su se brojne teorije zbog čega je Rejčel zaluđivala muškarce, i to bez brusa.

Po jednima, sve je to slučajnost, drugi tvrde da su producenti hteli po svaku cenu da istaknu njene grudi, a Dženifer je svojevremeno (u šali ili ne) izjavila da je ideja bila da se "osnaže žene" i pokrene pokret "oslobodi bradavice", koji je danas popularan među poznatim ličnostima.

Ipak, najlogičnije objašnjenje je da Anistonova jednostavno ne voli da nosi brus, ili to veoma retko radi. Uostalom, i na nedavnoj dodeli "Oskara" je pozirala... naravno, bez grudnjaka.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA