≫ 

ENGLEZI PIŠU O KARLEUŠINOM SEKSI SNIMKU: Jelena bez gaćica izludela Britance! (VIDEO)

Tekst o srpskoj pevačici pojavio se u engleskom tabloidu "Daily Star"

  • 6

Jelena Karleuša ponovo se pojavila u britanskim medijima. Ovog puta, o srpskoj pevačici pisao je "Daily Star", a ovaj tabloid je akcenat svog teksta bacio na seksi snimak na kojoj se vidi da ona nema gaćice.

Snimak Karleušine OGROMNE GUZE glavna tema najpoznatijeg svetskog tabloida! (VIDEO) (FOTO)

"Srpska pevačica Jelena Karleuša, 38, objavila je kontrovertan snimak na društvenu mrežu na kojoj ima više od 1,3 miliona pratilaca (u pitanju je Instagram Jelene Karleuše, prim.aut). Snimak prikazuje atraktivnu plavušu kako zanosno igra u srebrnoj mini haljini", navodi se u tekstu "Daily Stara".

Da podsetimo, u pitanju je ovaj snimak.

U ovom britanskom mediju podsetili su da je Jelena Karleuša izvređala fudbalera Fenerbahčea Robina Van Persija, pošto je Holanđanin isprovocirao njenog supruga i igrača Bešiktaša Duška Tošića, nakon čega je Srbin dobio crveni karton.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan RS

    9. mart 2017 | 12:20

    Da, sigurno se pojavila zbog dobrog pjevanja. O njoj jedino i moze da se pise kad se skine, posto, nazalost, zivimo u vremenu kad se i o tome pise.

  • Mara

    9. mart 2017 | 12:13

    Ja mislila izludela ih pevanjem.

  • Mima

    10. mart 2017 | 00:03

    Oni imaju malo zvezda,pa pišu o nekoj tamo Karleuši iz Srbije,a ni ne znaju gde je!Da,sada u stvari znaju za Srbiju,zahvaljujući Djokoviću!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA