≫ 

NAŠ LJUBIŠA JE DOBRO: Oglasila se porodica legendarnog glumca

- S obzirom na godine i okolnosti nije u prilici da se često pojavljuje u javnosti - navodi se u saopštenju

  • 3

Porodica Ljubiše Samardžića oglasila se putem saopštenja u kome piše da se poznati glumac i reditelj dobro oseća i da su informacije koje su se pojavile u medijima u vezi sa njegovim zdravljem uglavnom netačne.

- Naš Ljubiša je kod kuće, dobro se oseća i stabilnog je zdravstvenog stanja. S obzirom na godine i okolnosti nije u prilici da se često pojavljuje - u javnosti  piše u saopštenju.

U pojedinim medijima, kako se navodi, pojavile su se brojne, uglavnom netačne informacije u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem.

- Stoga smo odlučili da objavimo ovo saopštenje za javnost nadajući se da će dalje spekulacije o njegovom zdravlju prestati - objasnila je porodica Samardžić.

Printskrin: Youtube / Al Jazeera Balkans Printskrin: Youtube / Al Jazeera Balkans

Oni kažu da će nastaviti da obaveštavaju javnost u vezi sa zdravljem popularnog glumca i zamolili su medije za razumevanje, jer "neproverene informacije stvaraju nepotrebnu bol kako Ljubiši, tako i porodici".

Samardžić (81) je u decembru prošle godine imao operaciju mozga i iz zdravstvenih razloga nije se pojavio 24. februara u Sava Centru, na otvaranju 45. Festa, kada mu je dodeljena nagrada "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajme meni

    9. mart 2017 | 12:15

    To surda, jak si ti, sve si u zivotu sa lekocom proso, ne daj da te bolest slomi. Izdrzi jak si ti.

  • istina

    9. mart 2017 | 11:35

    Legenda ne zaboravljena i kad odes na svoj da put otiso si sto tako mora al Legende ostavljas onima koji te obozavaju i koji su pratili tvoju glumu privAtno te neznam al osecanja da si dobar duh imao i imas u tvom tjelu legende se pamteee

  • Aleksa

    9. mart 2017 | 11:28

    Ma dobro je legenda. Samo mu se pritisak srozo na nulu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA