Skarlet Johanson od hakera dobija odštetu od 70.000 dolara! (FOTO)

Zbog fotografija na kojima je glumica potpuno gola, a koje je iz njenog privatnog kompjutera hakovao amerikanac Kristofer Čejni, glumici će biti isplaćena novčana nadoknada od tačno 66.719 hiljada dolara

  • 0

Holivudska glumica Skarlet Johanson bi trebalo da dobije odštetu u vrednosti od skoro 70.000 dolara od hakera, jer su se na Internetu pojavile njene fotografije, na kojima je skoroz gola.

Američka glumica je tužila Kristofera Čejnija, koji je iz njenog privatnog kompjutera hakovao fotografije, po osnovu da joj je ugrožena privatnost. Suđenje je zakazano za 23. jul, a tačna svota koju bi Johansonova trebalo da dobije je 66.719 hiljada dolara.

Isti haker je "provalio" i u kompjuter pevačice Kristine Agilere, ali je ona dobila znatno manji iznos od 7.500 dolara. Kristofer Čejni je do sada hakovao pedesetak kompjutera poznatih ličnosti.  Ovaj put će najverovatnije poznati haker završiti u zatvoru, a trebalo bi da dobije kaznu od 71 mesec.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA