Drugi su pravili žurke za 500 ljudi, trošili hiljade evra, a ovako je ćerka Saše Popovića proslavila 18. rođendan! (VIDEO)

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, je za Telegraf otkrila kako je njihova mezimica Aleksandra proslavila punoletstvo

  • 27

Nedavno je Aleksandra Popović, ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović proslavila 18. rođendan, ali za razliku od ostale dece poznatih ličnosti, Aleksandra nije želela nikakvu žurku, i punoletstvo je obeležila skromno i daleko od očiju javnosti.

Ovu pevačicu je Saša Popović umalo oženio, a ovako su izgledali dok su se voleli pre 25 godina! (FOTO) (VIDEO)

Budući da je već godinama na estradi stvar prestiža organizovati što luksuzniju i što skuplju žurku za punoletstvo svoje dece, očekivalo se da će i za Sašinu i Suzaninu mezimicu biti organizovana zabava koja će se dugi prepričavati, međutim, kako ističe Popovićeva supruga, njihovoj ćerki nije ni na pamet palo da tako proslavi 18. rođendan.  

Printskrin: T Now Printskrin: T Now

-  Skromno, intimno, u krugu porodice... Ćerka nam je rekla: "Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim". Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa... Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu, takav je i sin, a takva je i ona - ispričala je Suzana Jovanović za Telegraf.

Pogledajte šta je sve Suzana Jovanović rekla od svojoj deci i braku sa Popovićem:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sunshine

    10. mart 2017 | 21:56

    Svaka cast.

  • Ajme meni

    10. mart 2017 | 22:00

    Normalno dete. E to se zove posteno dete

  • Kika

    10. mart 2017 | 23:08

    Bez obzira sto su njih dvoje javne licnosti, svidja mi se sto svoju intimu i porodicu drze van javnosti kao sto to cini npr Ceca. Ta deca nece nikad biti oni nego deca Cece Raznativic. Svaka cast Suzani i Sasi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA