≫ 

Toni Cetinski o duetu sa Željkom: On i ja smo spoj nespojivog (VIDEO)

- Bio je izazov spojiti nespojivo, dva različita formata u različitim žanrovima - rekao je Toni Cetinski za Telegraf

  • 3

Toni Cetinski, koji je snimio duetsku pesmu "Zabluda" sa Željkom Joksimovićem, rekao je  da su on i srpski kantautor "spoj nespojivog". Hrvatskog pevača sreli smo na Kopaoniku, gde je nastupio u okviru drugog dana Music Week Festivala.

Tonija smo pitali zašto je to rekao, a on je pojasnio.

- Muzički. Muzički smo bili, do tada, svako u svom formatu i onda nam je baš to bilo izazov, da se ne bi pogrešno protumačilo. Bio je izazov spojiti nespojivo, dva različita formata u različitim žanrovima, koji opet u toj pesmi "Zabluda" se dokazalo da se može spojiti, zato je to nekako dobilo epitet spajanja nespojivog. Ali ima još tu kompatibilnih izvođača na vašem tržištu koji su kompatibilniji sigurno. Recimo, sada sa Vladom (Georgievim) se se pokazalo u Skoplju skoro pa ista publika, da aranžmanski jako ličimo, što je dobro, jer se ipak razlikujemo, ali nije toliko velika razlika u izvođenju kao što smo na koncertima imali Željko i ja. Svaka saradnja nosi nešto svoje  - rekao je Toni Cetinski za Telegraf.

Pogledajte kako je Toni nastupio na "Music Week Festivalu":

Poslušajte Tonijevu i Željkovu duetsku pesmu "Zabluda":

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA