Apocalyptica svira Metallicu preko dva sata u Beogradu (FOTO) (VIDEO)

Apocalyptica proslavlja 20 godina od izlaska albuma "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos" svirajući najveće hitove grupe Metallica

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Ljubimci srpske publike, finski čelisti Apocalyptica, dolaze u Beograd 4.aprila 2017 gde će u okviru svoje turneje nastupiti u Hali Sportova.

Foto: Promo Foto: Promo

Ono što je posebna poslastica za naše fanove je činjenica da će koncert trajati oko dva i po sata, gde će moći da se čuju najveći hitovi Metallice – "One", "Battery", "Master Of Puppets", "Fade To Black", "The Unforgiven", "Nothing Else Matters" i mnoge druge pesme koje su proslavile Apocalypticu.

- Mi obožavamo svoje fanove i trudimo se da ispunimo sva njihova očekivanja. Godinama su nas molili da napravimo turneju na kojoj ćemo svirati pesme Metallice i dvadesetogodišnjica čuvenog albuma bila je idealan povod za to. Rešili smo da dodamo i nove numere, koje nikada do sada nismo izvodili – zbog "Battery" na primer, koju je gotovo nemoguće odsvirati na čelu, morali smo potpuno da promenimo način sviranja.Jako se radujemo dolasku u Beograd, jer imate sjajnu publiku, odličnu hranu i lepe žene - iskreni su članovi Apocalyptice.

Printskrin: Youtube/Adriana Jankovic Printskrin: Youtube/Adriana Jankovic

Na apel obožavalaca, Avalon produkcija je pustila u prodaju ulaznice po specijalnim cenama, koje se neće menjati ni na dan koncerta: Parter – 1.990,00 dinara, Tribine – 2.500,00 dinara.

Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventimawww.eventim.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA