≫ 

Rekli smo Lukasu da je Ceca dobila ružu od ČISTOG ZLATA, a njegovom komentaru smejali smo se SATIMA!

Aca Lukas će uskoro održati veliki solistički koncert u Beogradu, pa, ko zna, možda se i njemu posreći da dobije zlatni poklon...

  • 4

Popularnog folkera Acu Lukasa zatekli smo sinoć na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", po povratku iz Švajcarske, posle uspešnog radnog vikenda.

Aca Lukas ispričao kako je Deki Stanković učio fudbalere Intera da pevaju njegov veliki hit! (VIDEO)

Samo što je sleteo, Aca nam je krenuo u susret, a mi smo mu odmah saopštili da je njegova koleginica Ceca Ražnatović na jednoj privatnoj proslavi u Kopenhagenu dobila na poklon ružu od čistog zlata!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na pitanje šta je on dobio u Švajcarskoj, rekao nam je:

- Šta je, bre, dobila?! Ja? Ja sam dobio... (smeh) ...išijas! - nasmejao nas je folker svojom iskrenošću. Doduše, i jeste nam se učinilo da je malo usporeno hodao, a sada nam je jasnije i zbog čega.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

S obzirom na to da estradne ličnosti često napuštaju aerodrom u pratnji telohranitelja, nismo mogli, a da ne upitamo Acu gde je njegovo obezbeđenje.

LUDILO NA KRŠTENJU! Bakšiš leteo na sve strane, a onda je Ceca na poklon dobila RUŽU od ČISTOG ZLATA! (FOTO) (VIDEO)

- Ma, pojma nemam. Ništa nemam... Nemam ni telefon, ukrali su mi... - rekao nam je Lukas, a na sledeće pitanje ko mu je ukrao telefon i kako, odgovorio je:

Ma ne sećam se, možda sam ga i ja negde ostavio...

Foto: Promo/Nataša Ilić Foto: Promo/Nataša Ilić

Kako to već biva u poslednje vreme, da se posle ukradenih telefona ubrzo pojave i provokativne fotografije, nismo odoleli da se ne našalimo sa pevačem na ovu temu.

Pitali smo ga da li se plaši da će privatne prepiske ili Sonjine fotografije procureti u javnost, a on nam je objasnio kako u telefonu ima samo slike svoje ćerke Viktorije...

- Ne plašim se ja toga! - rekao nam je Lukas, a mi smo mu poverovali!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tu smo se zaustavili i završili usputni intervju sa Acom, i pustili ga da ide na zasluženi odmor, budući da je bio vidno umoran, a pevač se potom uputio ka izlazu. Opet usporenim hodom...

Pogledajte i kako se Lukas nedavno proveo na Kopaoniku, gde je nastupio u okviru Music Week festivala:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drmr

    14. mart 2017 | 08:16

    Lik je bog.Iskren covek.Ti najvise naje... u zivotu.A kupio me je kad je rekao da je svoju zenu uhvatio na lepotu.Haha...Opasan humor ima covek.I onda,hm,kazu covek ima pare?Pa pogledajte ga.Lik se raspada od posla a ja nemam dinara i komentarisem.Nema lakog dinara narode.Svi se pate sem lopova samo sto oni kasnije pate u zatvoru.Ja sam ipak za slobodu hladnu vodu hleb i so.

  • Ivana

    13. mart 2017 | 22:29

    Bog humora.....

  • Draksi

    14. mart 2017 | 00:38

    Baš mu je teško! !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA