"Muse" komponuje zvaničnu pesmu Olimpijskih igara

Britanski rokeri ''Muse'' saopštili su da će njihova numera "Survival" biti zvanična pesma Olimpijskih igara u Londonu

  • 0

Numera britanske grupe ''Muse'' pod nazivom "Survival" biće zvanična pesma Olimpijskih igara u Londonu, saopštili su britanski rokeri. Glavni pevač Met Belami napisao je numeru "sa Olimpijadom u mislima. Reč je o odlučnosti i rešenosti da se pobedi", napisali su članovi benda na svojoj internet stranici.

Melodija će moći da se čuje tokom Olimpijade, od 27. jula do 12. avgusta, uključujući i trenutke kada sportisti izlaze na stadion, kada primaju medalje, prenose svetske agencije.

Bend "Muse", u kojem su - Belami, Dominik Hauard i Kris Volstenholm , prodao je 15 miliona albuma širom sveta i u septembru će objaviti nov album ''The 2nd Law".

"Survival" je jedna od pet zvaničnih pesama koje su komponovane za Olimpijadu. Drugi umetnici koji su uključeni u projekat su Elton Džon i australijski dens duo ''Pnau'', čija će pesma biti objavljena 16. jula, ''Delphic'' (23. jul), ''Chemical Brothers'' (30. jul) i Dizi Raskal (6. avgust).

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA