Teško se mirim sa tim da je moj sin ubica... Potresna ispovest oca Filipa Kapisode

- Čovek se nikada ne miri sa nečim takvim. Ne znam šta bih vam još rekao o tome, tuga je to - rekao Mirko Kapisoda

  • 5

Na današnji dan Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda tragično su stradali pre sedam godina. Njihove porodice su i dan danas neutešne zbog svega što se desilo, a Filipov otac Mirko ističe da mu je svakog dana sve teže.

- Teško mi je da se pomirim sa činjenicom da je moj sin ubica. Čovek se nikada ne miri sa nečim takvim. Ne znam šta bih vam još rekao o tome, tuga je to - rekao je Mirko Kapisoda za "Alo!".

MAJČINE SUZE SU NAJTEŽE... Porodica i prijatelji Ksenije Pajčin obeležili 7. godišnjicu pevačicine smrti (VIDEO) (FOTO)

U pojedinim medijma pojavila se informacija da su se porodice Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode tajno srele u Crnoj Gori i pomirile.

Otac Filipa Kapisode Mirko rekao je da do toga nije došlo.

- Ne, ne, to se nije dogodilo, ali ne bih želeo o tome da pričam i delim takve priče. Takvim pričama bih naneo bol Ksenijinoj porodici. To što se dogodilo velika je tragedija i za našu i za njihovu familiju. Svaka priča iznova otvara ranu - rekao je Mirko Kapisoda za "Alo!".

Printskrin: Youtube/putishka Printskrin: Youtube/putishka

On je naveo da njemu i njegovoj porodici prijatelji pomažu kako bi umanjili bol.

- Imamo pomoć njegovih drugova i svih normalnih ljudi, koji su i pre nesreće bili dobri sa mnom ili sa njim. Uvek su nam tu, pri ruci, ako bilo šta zatreba. Mada, nama pomoć nije potrebna, ništa nam ne fali... Osim njega... On nam mnogo fali -  zaključio je Mirko Kapisoda.

Porodica i prijatelji Ksenije Pajčin posetile su danas njen grob u BeogradU.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    16. mart 2017 | 18:56

    Istina je da postoji tip muskarca, ne mislim sada na nacionalnost, koja ne zna kako da postupi u odredjenom trenutku osim da ubije zenu, ili povredi. Takvi se mogu tretirati samo kao psihicki bolesnici. Nemam razumevanja za iste.

  • Mima

    16. mart 2017 | 23:42

    Na žalost,sve više tako bolesnih muškaraca ima.Jedino što većina ostane da živi,i to,bez griže savesti. Ksenija neka počiva u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA