AKADEMIJA DEBELIH, DAN 3: Posle fitnes treninga na odbojku! (FOTO)

Učenicima akademije nije pao teško trening sa novim trenerima, već su nakon toga do kasno u noć igrali odbojku na inprovizovanom terenu i sa loptom koju su sami napravili

  • 0

U novom šou televizije Pink "Akademija debelih" već su uveliko počeli programi za smanjenje kilograma polaznika. Pošto su se probudili i doručkovali, takmičari su krenuli put teretane. Tamo ih je sačekao trener Brajan koji im je sa svojim kolegama objasnio cilj celog programa, kao i različite načine korišćenja sprava za vežbanje. Brajan ih je, takođe, naučio i nekoliko novih vežbi koje mogu iskoristiti u fitnes programu.

Za vežbanje su takmičari podeljeni u dve grupe, prvu koja je radila kardio, i drugu koja je radila fitnes. Grupa takmičara koja je prethodnog dana radila kardio danas će raditi fitnes. Uz konstantnu motivaciju tima trenera, svaki takmičar je uspešno uradio sve zadatke koje su treneri zadavali.

Na kraju treninga im je trener saopštio da je zadovoljan njihovim zalaganjem i da je siguran da će većina takmičara dostići željeni cilj. Onda je prešao na komentarisanje učinka svakog od kandidata.

U teretani je bio i doktor Doma zdravlja “Vizim”, koji je objasnio da su svi takmičari prošli rigorozne testove pre ulaska u šou. Tim testovima je ceo tim lekara imao mogućnost da sagleda granice svakog učesnika i shodno tome napravi odgovarajući program svakom učesniku. Dodao je i da misli da, uz blisku saradnju sa trenerima, neće biti problema što se zdravlja naših takmičara tiče.

Po povratku iz teretane sačekao ih je Velimir Dejanović, autor i voditelj emisije “Kuvati srcem”, koji je objasnio neke od načina zdrave ishrane, pa je, uz pomoć nekih takmičara, skuvao ručak za sve. Ručak je, kako su kasnije rekli sami takmičari, bio baš po meri.

Slobodno vreme posle ručka ukućani su iskoristili kako bi obavili ovonedeljnu nabavku preko Interneta.

Pošto nisu imali planiraih aktivnosti za veče, takmičari su se međusobno dogovorili da improvizuju i naprave odbojkaški teren i odbojkašku loptu od “sirovina” koje su im bile dostupne. Takva vrsta aktivnosti im je izuzetno prijala, te su igrali odbojku do kasno u noć.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA