Prvi dečko Ksenije Pajčin izvršio samoubistvo u RUSKOM RULETU!

- Pamtim ih kao da je bilo juče - njih dvoje su se obožavali i često su izlazili, obilazeći razne gradske klubove. To je bilo otprilike 1993. godine - ispričao je jedan od prijatelja pokojne pevačice

  • 3

Pre nekoliko dana obeležena je sedma godišnjica smrti Ksenije Pajčin koju je ubio Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo, a sada se pojavila šokantna informacija i da se Ksenijin prvi dečko iz srednjoškolskih dana, ubio igrajući ruski rulet.

ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG DEČKA: Filip je Kseniju možda zbog mene i ubio!

Ksenija i D.P. su se smuvali u srednjoj školi, a kako se priča, Pajčinova ga je ostavila kada je počela sa pevačkom karijerom.

- Ksenija i D. P. zabavljali su se na početku srednje škole. Bila je to prava klinačka ljubav. Ona je i tada bila puna energije. Bila je živa vatra! Pamtim ih kao da je bilo juče - njih dvoje su se obožavali i često su izlazili, obilazeći razne gradske klubove. To je bilo otprilike 1993. godine - otkriva izvor i napominje da se sve promenilo kada je Ksenija počela da gradi ime na estradi.

Printskrin: Youtube/C4D MUSIC VIDEOS Printskrin: Youtube/C4D MUSIC VIDEOS

-Ta veza nije dugo trajala, jer je Ksenija vrlo brzo ušla u svet šou-biznisa. Počela je kao dens plesačica u grupi "Bit strit", a potom se proslavila u grupi "Dak". D. P. je nastavio svoj život, bio je dobar momak, ali ušao je u pogrešno društvo. Pre 18 godina nesrećno je okončao život. Izvršio je samoubistvo pucajući sebi u slepoočnicu u igri "ruski rulet"! Ksenija je za tu nesreću saznala tek nekoliko godina kasnije, jer nisu bili u kontaktu i bila je veoma potresena - ispričao je jedna od poznanika pokojne pevačice.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA