Saša Kapor priveden zbog oružja!

Policija je pištolj pronašla tokom redovne kontrole na splavu "River", a "Grandov" pevač tvrdi da oružje nije njegovo

  • 0

Mladi pevač Saša Kapor je u noći između srede i četvrtka priveden zbog posedovanja oružja!

Kako prenosi dnevni list "Alo!", mladi "Grandov" pevač je sa svojim društvom u sredu uveče izašao na beogradski splav "River", gde je policijska patrola tokom redovne kontrole kod njega našla pištolj. Iako je tvrdio da oružje pripada prijatelju koji je službeno lice, a da ga je on samo čuvao, protiv Kapora je, prema nezvaničnim informacijama, podneta krivična prijava.

- Kapor je bio u velikom društvu. U jednom trenutku, oko 2.30, na splav je došla policija, koja je u skladu sa svojim ovlašćenjima obavljala redovnu kontrolu. Nakon što su ga legitimisali, kao i ostale goste, policajci su kod Saše pronašli pištolj - otkriva izvor ovog dnevnog lista, koji se zatekao na licu mesta.

- Ne znam šta se dalje dešavalo, ali video sam da je Kapor otišao u policijsku stanicu, gde je verovatno objasnio odakle mu oružje i zašto ga je nosio na splav. U svakom slučaju, nije mu bilo prijatno, što se videlo po njegovom izrazu lica - dodaje ovaj izvor lista "Alo!".

Saša Kapor je za ovaj dnevni list potvrdio da je kod sebe imao oružje, ali tvri da nije njegovo.

- Bio sam sa velikim društvom i jedan od drugara je službeno lice. Kada je odlazio u WC, dao mi je oružje da ga pričuvam. Ja sam stavio pištolj kod sebe i odjednom je došlo obezbeđenje, a odmah nakon toga i policija, sa kojom sam otišao u policijsku stanicu. Dao sam izjavu i eto - rekao je Saša za "Alo!".

(M. S. / Alo / Foto: svet.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA