≫ 

Svi ga znate kao glumca i brata Željka Joksimovića, a nećete verovati čime se Saša nekada bavio (VIDEO)

Pogledajte video-intervju koji je za Telegraf dao brat Željka Joksimovića

  • 2

Pozorišna predstava "Kafana Balkan" biće premijerno prikazana 27. marta u dvorani "Doma sindikata". Pored Marka Nikolića, Marijane Mićić, Dragane Mićalović glumiće i Saša Joksimović. Popularni glumac je u razgovoru za Telegraf govorio o ovom komadu, o kafani, ali i o tome čime se bavio pre nego što je profesionalno počeo da se bavi glumom.

Daljinac baner

- Ja slušam elektronsku vrstu muzike, trens, tehno, haus... Nekada sam bio di-džej pre nego što sam bio glumac. Pržio sam, puštao sam (muziku) do kasno uveče. Imam kući ceo taj set i ponekad ga puštam. Posle sam prešao na narodnu muziku. Onaj ko kaže da ne sluša kafansku muziku, taj laže ili nešto nije u redu sa njim... Pod kafanskom muzikom se podrazumeva dobra, stara narodna muzika - rekao je Joksimović za naš portal.

Šta je rekao o svojoj popularnosti, o kafanama, o sličnosti sa bratom Željko Joksimovićem i drugim nekim zanimljivim stvarima, pogledajte u prilogu koja je napravila naša ekipa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA