≫ 

EKSKLUZIVNO: Pitali smo Stjepana iz grupe 2CELLOS ko će mu biti najveća podrška na koncertu u "Areni", a onda je on napravio šmekerski potez (VIDEO)

Čuveni duo prave još jedan spektakl u Beogradu, ovog puta u "Kombank areni"

  • 6

Svetski poznata grupa "2CELLOS" ponovo je u Beogradu. Članovi ovog sastava Stjepan Hauser i Luka Šulić, koji ponovo nastupaju u srpskoj prestonici, došli su na svoj koncert u pratnji policije. Izašli su iz velikog belog kombija, a iako su hteli da što uđu u "Arenu", momci iz ove grupe nisu uspeli da "pobegnu" našim kamerama.

 

Luka i Stjepan bili su raspoloženi i pristali su da daju izjave za Telegraf. Na pitanje da li imaju tremu, Šulić je odgovorio:

 

- Nemamo. Malo - rekao je Luka kroz smeh, ali nije hteo da otkriva kojom numerom će započeti koncert u "Areni".

 

- To je iznenađenje - naveo je Šulić.

 

Daljinac baner

 

Stjepan Hauser, koji je došao u pratnji Jelene Rozge istakao je da ni kod njega nema treme. Pitali smo ga ko mu će biti najveća podrška na koncertu, on je šmekerski pokazao upravo na svoju lepšu polovinu.

 

Inače, na koncertu grupe "2CELLOS" je i puno poznatih ličnosti, poput Čedomira Jovanovića, koji je došao zajedno sa suprugom, pevačica Kaliopi, Žika Šarenica i mnogi drugi.

 

Pogledajte ovaj ekskluzivan prilog:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECKE

    25. mart 2017 | 21:55

    I Žika ljakse došao?

  • BN

    25. mart 2017 | 22:02

    Jake javne ličnosti!

  • Šure

    25. mart 2017 | 22:10

    Prepotentni da nema dalje...Njihova muzika je sramota za instrumente koje sviraju. Problem u danasnjem svetu je degradacija svega sto je odavno izmisljeno i bilo ispravno i dobro, danasnje generacije ce u pokušaju da budu originalne i inovativne uništiti ono pravo i izvorno što bi rekao naš čovek...dinar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA