Kejti Holms: Pored Toma sam postala poput robota

Otkriveni razlozi holivudskog razvoda godine

  • 0

Posle pet godina zajedničkog života, Kejti Holms podnela je zahtev za razvod od glumca Toma Kruza. Glumica smatra da se pored nekadašnje zvezde "Top gana" promenila i da je postala poput robota, piše "Dejli mejl".

Kejti je poverila svojim prijateljima, rekavši da je njen brak sa Kruzom "jednostavno previše". Posebno ju je razljutila naslovna stranica magazina "W", gde Tom pozira kao rok zvezda sa atraktvinim modelima. Mnogi smatraju da je ovo uticalo na Kejtinu odluku da se razvede od glumca.

- Nakon pet godina Kejti se zaista osećala kao da će poludeti i da se zapravo pretvara u ono što su mediji od nje napravili – robota. Ona ima divnu ličnost, i nekada je bila borbena i žestoka. Toliko se promenila od kada je s Tomom da je postala "manja od makova zrna" i nezanimljiva. Na kraju je sve to postalo preteško za nju, bilo joj je dosta svega i morala je nešto da uradi. U principu, odrasla je i izgubila sve ono što je nekad bilo dio nje – rekao je neimenovani izvor blizak Holmsovoj.

Što se tiče detalja o brakorazvodnoj parnici, oni su sledeći: Kejti traži puno starateljsto nad njihovom šestogodišnjom kćerkom Suri. Ona će takođe dobiti tri miliona dolara za svaku godinu braka, i to sve do 11. godine braka. Da su upravo obeležili ovu godišnjicu, Holmsova bi bila bogatija za 250 miliona dolara. Pošto je zatražila posle pet godina zajedničkog života, Kejti će dobiti i 15 miliona dolara i njihovu kuću na Beverli Hilsu, vrednu 35 miliona dolara.

(izvor: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA