Prava istina o lažnoj ljubavnici Ljube Jovanovića

- Ljuba se samo nasmejao kada je iz novina saznao ko je ta njegova ljubavnica - rekao je izvor blizak Jovanoviću

  • 4

Nakon što je objavljeno da se razvode Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović, u pojedinim medijima se pojavila priča o navodnoj Jovanovićevoj ljubavnici, međutim, ispostavilo se da se radi o potpunoj izmišljotini.

POTPISALA PAPIRE: Evo za koliko dana će Nataša Bekvalac biti zvanično RAZVEDENA! 

- Ljuba se samo nasmejao kada je iz novina saznao ko je ta njegova ljubavnica. Ona je u tekstu predstavljena kao Branka Vuković, međutim devojka na slici se zove Milica. Udata je za jednog biznismena sa kojim živi u Sloveniji. Tamo je sa njim i kćerkom. Ni njoj, ni njenoj porodici, mužu i detetu sada nije prijatno zbog pritiska koji im sada remeti normalan život - kaže izvor portala "Srbija danas" blizak Jovanoviću i dodaje da neko pokušava da Jovanoviću napakuje aferu i objašnjava da je ovom prilikom iskorišćena fotografija sa Fejsbuka, koja je snimljena na proslavi na kojoj je bio Jovanović, i na kojoj se devojka, koja je došla sa svojim mužem, slikala sa Ljubom.

Foto: Instagram/bekvalceva Foto: Instagram/bekvalceva

Da podsetimo, pre dvadesetak dana se prvi put pojavila informacija da se Ljuba i Nataša razvode posle dve godine braka, a ni jedno ni drugo nisu želeli da u javnosti komentarišu razvod.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    29. mart 2017 | 14:03

    I Daci je pripisala isto. Morala je da smisli nesto da ne oljaga sebe. Nije je Ljuba medijski propratio kako valja...stara prica

  • Milence

    2. april 2017 | 17:28

    Estrada to ti je puno lažnih istina o pravim ljubavima i ljubavnim trouglovima,što svima nama puno znači,makar toliko,da će svako od nas izbaciti bar sto slika više od njih,i opet ćemo biti normalniji.

  • Maja

    8. avgust 2021 | 13:11

    I na kraju oženi Milicu I dobi Irinu s njom :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA