≫ 

POSLE 27 GODINA: Zvezde serije "Princ sa Bel Era" ponovo na okupu, ali jednog glumca više nema (FOTO) (VIDEO)

Glumačka ekipa serije "Princ sa Bel Era", na radost brojnih obožavalaca širom sveta, ponovo se okupila, posle više od dve i po decenije

  • 0
Foto: Profimedia/Hollywood Archive Foto: Profimedia/Hollywood Archive

Glumačka ekipa iz humorističke hit serije 90-ih "Princ sa Bel Era", ponovo se okupila, posle više od dve i po decenije. Neke je ova fotografija obradovala, ali neki su se zbog nostalgije istinski rastužili.

Sreda iz porodice Adams nije više u crnom: Sada je nežna plavuša koja se udala u belom (FOTO) (VIDEO)

Serija "Princ sa Bel Era" kultna je američka serija (snimana od 1990. do 1996. godine), koja ni posle toliko vremena ne prestaje da zasmejava i zabavlja, pa je se i dan danas mnogi rado sećaju kao jednog od najboljih sitkoma.

Zajedničku fotografiju na kojoj su glumci, 27 godina kasnije, zagrljeni i nasmejani, objavio je Vil Smit na Fejsbuku i izazvao emocije kod fanova, a isto je učinio i njegov kolega Alfonso Ribeiro na Instagramu.

Nažalost, ekipa nije kompletna, budući da je legendarni glumac Džejms Averi, jedan od glavnih likova "Bel Era", preminuo 2014. u bolnici u Los Anđelesu, u 66. godini.

 

Prisetite se još nekih sjajnih momenata iz serije!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA